Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pušu drugi vjetrovi
Povratak na članak

Kerum želi Hajduku oduzeti Stari plac?!

Dan je nalog da se obave sve pravne radnje na uknjižbi vlasništva objekta “Stari plac” na Grad Split, kaže Šundov.

Komentari 4

UK
Ugo Kajvez
18:21 28.10.2009.

Ha, pa mora se čovik negdi snač, kad mu žena uzela miljarde ....

VL
BT
bili-tartuf
18:30 28.10.2009.

ee, pa ..gospe ti,..nije ni Kerum , \"vesla sisa\"...-:))

VL
RO
romictea
21:27 28.10.2009.

ne podrzavam Pas-uma ali mu u ovom slucaju dajem za pravo to Hajduk nikada nije kupio i pripada gradu i treba ostati na korist svih splicaba a ne sacice korumpiranih tajkuna. Osim toga na zemljistu treba permanentno zabraniti bilo kakvu gradnju, samim time zemljiste postaje bezvrijedno i neinteresantno za lopovcine tajkune.

VL
ZZ
zzbabac
19:18 28.10.2009.

Je li to Kerum hoce Stari plac za sebe ili Split? Ovakvi naslovi su bas zlonamjerni, ili je novinarka članica hajdukove klike koja bi brzih novaca? Mislim da je najkorisnije da cijeli grad bastini Stari plac.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.