Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zapaljena brodica

Kerum zbog SMS-a policiji prijavio šefa splitskog HSP-a

'21.10.2010., Split - Lora, Zeljko Kerum s novom frizurom odrzao govor na Forum of adriatic ionian cities.  Photo: Nino Strmotic/PIXSELL'
'Nino Strmotic/PIXSELL'
24.12.2010.
u 10:00

Neki su Tomasoviću rekli kako imaju indicije da je Kerum dao zapaliti njegov brod koji je donedavna bio privezan na mjestu na kojem su prije tri dana ispaljene rakete.

Željko Kerum prijavio je policiji Hrvoja Tomasovića, šefa splitskog HSP-a, zbog SMS-a koji mu je poslao. Neki su mu rekli kako imaju indicije da je Kerum dao zapaliti njegov brod koji je donedavna bio privezan na mjestu na kojem su prije tri dana ispaljene rakete. Izazvale su požar u kojem su izgorjele tri brodice. Tomasović je Keruma pitao je li to istina.

Glasnogovornica PU splitske Marina Kraljević-Gudelj potvrdila nam je da je Kerum prijavio Tomasovića. Obojica su bila na obavijesnom razgovoru.

Komentara 5

PU
pumbica
11:32 24.12.2010.

Kerum je stim potezom pokazao.Da je jugović.HSP je poštena Hrvatska stranka,a Kerum je tajkun koji se za vreme rata bogatio.I sad se sam otkrio tko je...

OB
-obrisani-
12:29 24.12.2010.

Opet on zove policiju zbog SMS-a (prvi je bio na tapetu Ostojić). Ej Kerume ne zovi vraga, jer bi ti moga doć na vrata brzo. Pročačkaju li se dobro Sanaderovi posli, isplivat ćeš na površinu ka g****..........

MR
mravac
14:53 24.12.2010.

Hsp je poštena stranka?? Ha,ha,ha čovjek da ne povjeruje gluposti koje čuje.Ćim je Ruža šef zna se da nema većih mafijaša i lopina..Jedini im je HDZ konkurencija.!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije