Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPRAVOMOĆNA PRESUDA

Kerum zbog prijetnje dobio 6 mjeseci zatvora uvjetno: 'Upitno je da li ja mogu ići na lokalne izbore'

Rogoznica: Željko Kerum predstavio izborni program u svom hotelu Perla
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
21.09.2020.
u 14:18

Mogućnost žalbe ima, no on smatra da to što je poručio aktivistu nije bila prijetnja:

Željko Kerum dobio je pet mjeseci uvjetno u nepravomoćnoj presudi zbog prijetnje koju je izrekao aktivistu Bojanu Ivoševiću iz 'Dnevne doze splitskog nereda' kojem je najavio "iščupati gučak". Naime, Kerum je danas u razgovoru za Radio Split kazao kako postoji mogućnost da se neće kandidirati na sljedećim lokalnim izborima.

- Vrlo je izgledno da ja ne mogu uopće ić ni da oću na izbore zbog ove presude koju iman. Znači ja san dobio presudu da iman šest miseci zatvora na rok kušnje od dvije godine. Upitno je da li ja mogu ić - kazao je Kerum, prenosi 24sata

Mogućnost žalbe ima, no Kerum smatra da to što je poručio aktivistu nije bila prijetnja. 

- Vidite, nisam ja njemu prijetio, on je meni rekao da sam ja zloćudni tumor grada Splita, ali on je saveznik i partner od Opare! Znači ja sam dobio tu presudu za ništa, ako je to bila prijetnja, kako nakon toga i prije toga on mene i dalje gadi, gadi, gadi... Znači, ako ti neko prijeti, onda ga se bojiš. Nećeš govorit svašta - objasnio je Kerum. 

VIDEO: Željko Kerum

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Bell940
Bell940
14:31 21.09.2020.

Kerum je u pravu

NL
ne_lupetkajte
14:57 21.09.2020.

Ovaj Kerum sere na um. Boze , ako takav tip predvodi grad, kakvi su tek oni koji ga biraju?

CA
Cakovec
13:04 22.09.2020.

Likovi poput ovog zare i pale po lijepoj nasoj .Da pravna drzava funkcionira on bi vec morao biti u cuzi.Svi sve znaju a niko nista ne poduzima .I jos im dajete puno medijskog prostora .Sad bi moj deda rekel Joza zbudi se...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije