Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera vrtići

Kerum se nije pojavio na sudu, rasprava zakazana za Dan žena

kerum
Nino Strmotć/PIXSELL
28.01.2010.
u 09:29

Općinsko državno odvjetništvo tereti gradonačelnika Keruma da je prilikom gradnje i opremanja šest dječjih vrtića prekršio Zakon o javnoj nabavi.

Gradonačenik Splita Željko Kerum nije se danas pojavio na Prekršajnom sudu gdje je trebalo započeti suđenje u slučaju “vrtići” pa je rasprava odgođena za 8. ožujka.

Kerumov je izostanak opravdao njegov odvjetnik koji je najavio da će Kerum svoju obranu sudu dati u pisanom obliku. Na sljedeću raspravu pozvana je dogradonačelnica Anđelka Visković i još tri gradske službenice.

– Neću unaprijed govoriti što će pisati u obrani jer bi se to moglo protumačiti kao pritisak na pravosuđe putem medija – izjavio je Šarić.

Općinsko državno odvjetništvo tereti gradonačelnika da je prilikom gradnje i opremanja šest dječjih vrtića prekršio Zakon o javnoj nabavi.

Komentara 3

OB
-obrisani-
11:19 28.01.2010.

Pošten rvat i vjernik ! ! !

OB
-obrisani-
11:37 28.01.2010.

..nije dosao..radi vrtica....!!! ..ha ha ha ha ha

OB
-obrisani-
14:54 28.01.2010.

...boli njega kita za sud i sutkinju. Ionako će ga kaznit s nekom za njega sićom 50 000 ili tako nešto, a to on stuče u jednu večer u Lava. Nije on jadnik kao i mi, kad ga uhvate za brzu vožnju on sa smješkom to plati policajcu (ako ima sitnoga i ako nisu sami euri) i, nakon toga, udri po gasu opet......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije