Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izborna promidžba
Povratak na članak

Kerum prijavio nula kuna troškova pa se i sam čudio!

HNS-ova A. Mrak Taritaš prikupila je gotovo 192.000 kuna donacija, HDZ-ov D. Prgomet nešto više 75.000 kuna, a B. Esih čak 210.093 kn

Komentari 8

DU
Deleted user
00:17 16.05.2017.

Par janjaca i harmonikaš i pola splita je "kupio", bogu za plakati

VL
Avatar Pola Marku, pola Mostu
Pola Marku, pola Mostu
21:05 15.05.2017.

Na mojim zagrebačkim rutama 80% plakata je od nekakvog Marka Sladoljeva iz Mosta. Mali plakati, veliki plakati, jumbo plakati, , kakve hoćeš,na panoima, na stupovima, na kantama za smeće, i sa svih me gleda inteligentno šiljato-uglato Sladoljevljevo lišce s četvrtastimm naočalama i zanosnim slatko-kiselim smiješkom. Očito lova curi, a tu se uopće ne spominje, tako da mogu pretpostaviti da Mostova kampanja baš i nije najtransparentnija. Tko zna gdje su tu Mol, Grizli, Braunsberger, Roglić i tko zna kakvi dobročinitelji naših poštenjačina iz Mosta.

VL
DU
Deleted user
23:44 15.05.2017.

ne razumin..kerum i harmonika ..na rivi..pa toga ni bilo ni u onom mraku..u vrime najveci mracni festi..vanka..harmonike sviraju..uz sesiric na podu..zna se tko..i koliko dugo mogu..ali stas..ove doli..svitlo zaslipilo.

VL
DU
Deleted user
23:01 15.05.2017.

Čudio se što su njegovi napisali? Oni njegovi koji su mu sto puta rekli, gazda, ne bi smjeli uzimati gotovinu iz blagajne, ne plaćat kešom, uzet račun, ne ga gužvat u džepu pa baciti, janjce kupit u registriranom OPG-u, jtja... na žalost... štampanje plakata mora se platiti i tak dalje i tome slično?

VL
PE
PetrusManus
07:32 16.05.2017.

Ovi splićani su stvarno u banani, imaju pamćenje kao ribica,

VL
DA
danijelrukavina4
23:51 15.05.2017.

Možemo sasvim sigurno reći - političari su ogledalo društva. Ovo društvo je po mome mišljenju trenutno u sveopćem rasulu vrijednosti. To se ne može popraviti preko noći. Sve ovo što se trenutno događa, sa hrabrim angažmanom nezavisnih lista i pojedinaca i izlaskom na izbore, sa spontanim građanskim akcijama u zaštiti javnog dobra, sa angažiranjem znanstvene zajednice koja polako ustraje na nekim novim standardima u znanstvenom radu, sa većim zanimanjem mladih ljudi za politiku i izgradnju boljeg društva čitave zajednice, za sada su mali koraci koji će, siguran sam, morati uroditi plodom. Kada kažem plodom, mislim na jednu sinergiju oslobođenu ideoloških okvira u izgradnji boljeg društva po mjeri svih ljudi. Mnogo nade polažem u mlade školovane ljude otvorenog uma prema svijetu, za koje mislim da bi trebali izvući zaglavljeni klin iz kotača koji bi ovo društvo trebao pokrenuti prema boljoj budućnosti.

VL
Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
23:34 15.05.2017.

A zašto troše sirotinjske pare na kampanju pa neko je radio za te pare, zar je čistom obrazu i poštenu čovijeku potrebita pomoć sa strane, naravno da nije, dali normalan čovijek može sam izgurat kampanju, naravno da može, dali kerumm troši svoje pare ili sirotinjske pare, svoje pare troši, a čije ovi drugi troše pare, troše sirotinjske pare, eto, mislim da sam sve objasnio onako ukratko, kako vas deru u kampanji vjerujte mi deraće vas i za mandata, pa vi birajte opciju.

VL
Avatar southman
southman
07:17 16.05.2017.

Odakle Mostovcima i Esih ovolika lova ?? Zar ne bi trebalo objaviti i imena donatora, a ne samo primljeni iznos ??

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.