Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Kerum: Političari su roba koju se lako i jeftino može kupiti

Sjednicu, koja je počela jutros u 9 sati, napustili su vijećnici SDP-a, HDZ-a, HNS-a, a pridružili su im se dojučerašnji Kerumovi partneri iz Stranke umirovljenika i HSP-a.
23. rujna 2010. u 10:27 27 komentara 5 prikaza
vijece (1)
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/5

Željko Kerum više nema većinu u splitskom Gradskom vijeću. Sjednicu, koja je počela jutros u 9 sati, napustili su vijećnici SDP-a, HDZ-a, HNS-a, a pridružili su im se dojučerašnji Kerumovi partneri iz Stranke umirovljenika i HSP-a.

U vijećnici je ostalo samo devetero Kerumovih hageesovaca i neovisna Ljubica Vrdoljak, što je nedovoljno za kvorum pa je sjednica morala biti prekinuta.

Oporba je u izjavama zatražila ostavku gradonačelnika Keruma, njegova zamjenika Jure Šundova i predsjednice Gradskog vijeća Nevenke Bečić.

- Političari su roba na tržištu koju se lako i jeftino može kupiti. Ja uvijek mogu imati većinu i imat ću je ako mi to bude u interesu - izjavio je Željko Kerum.

vrijeme
NEĆE BITI VRLO TOPLO
Meteorolog Zoran Vakula analizirao zimu i najavio kakvo nas proljeće očekuje
Hrvatski Telekom
UPRAVLJA S 516 E-PUNIONICA
Hrvatski Telekom: Predvodnik e-mobilnosti u regiji
  • patuljčica..:

    Kerume, greška. Lako da, jeftino više ne. Sve su pohelpniji i pohlepniji, sve su skuplji i skuplji. Zato si i izgubio kvorum.

  • darko9 :

    ovaj puta kerum je u pravu i vječnici u mojoj općini prodaju se za porciju graha

  • Mladen Miletić:

    Političari su roba koju se lako i jeftino može kupiti , o političarkama da ne pričam zbog ravnopravnosti i jakog pada cijena...