Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIZA

Kerum: Političari su roba koju se lako i jeftino može kupiti

vijece (1)
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/5
23.09.2010.
u 10:27

Sjednicu, koja je počela jutros u 9 sati, napustili su vijećnici SDP-a, HDZ-a, HNS-a, a pridružili su im se dojučerašnji Kerumovi partneri iz Stranke umirovljenika i HSP-a.

Željko Kerum više nema većinu u splitskom Gradskom vijeću. Sjednicu, koja je počela jutros u 9 sati, napustili su vijećnici SDP-a, HDZ-a, HNS-a, a pridružili su im se dojučerašnji Kerumovi partneri iz Stranke umirovljenika i HSP-a.

U vijećnici je ostalo samo devetero Kerumovih hageesovaca i neovisna Ljubica Vrdoljak, što je nedovoljno za kvorum pa je sjednica morala biti prekinuta.

Oporba je u izjavama zatražila ostavku gradonačelnika Keruma, njegova zamjenika Jure Šundova i predsjednice Gradskog vijeća Nevenke Bečić.

- Političari su roba na tržištu koju se lako i jeftino može kupiti. Ja uvijek mogu imati većinu i imat ću je ako mi to bude u interesu - izjavio je Željko Kerum.

Komentara 27

PA
patuljčica..
11:04 23.09.2010.

Kerume, greška. Lako da, jeftino više ne. Sve su pohelpniji i pohlepniji, sve su skuplji i skuplji. Zato si i izgubio kvorum.

DA
darko9
14:30 23.09.2010.

ovaj puta kerum je u pravu i vječnici u mojoj općini prodaju se za porciju graha

MM
Mladen Miletić
13:03 23.09.2010.

Političari su roba koju se lako i jeftino može kupiti , o političarkama da ne pričam zbog ravnopravnosti i jakog pada cijena...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije