Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
politički progon

Kerum o "samoubojstvu": Izložen sam bezočnim podmetanjima

'27.09.2011., Split - Zeljko Kerum, splitski gradonacelnik i poduzetnik. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL'
'Ivo Cagalj/PIXSELL'
06.10.2011.
u 17:38

Gradonačelnik je negirao glasine o samoubojstvu te rekao da narod zna tko je i što je on te koliko tko vrijedi.

Splitski gradonačelnik reagirao je u četvrtak na glasine o svojem, navodnom, samoubojstvu koje su se tijekom dana proširile gradom te ih nazvao političkim progonom, prenosi Slobodna Dalmacija.

– Otkako sam ušao u izbornu utrku za gradonačelnika, a pogotovo nakon što sam pobijedio na izborima s velikom prednošću u odnosu na svoje protukandidate, ne prestaju napadi na mene, izložen sam bezočnim podmetanjima i lažima – izjavio je Kerum u priopćenju za javnost.

– Moji politički protivnici dobro znaju da ću im izlaskom na parlamentarne izbore pomrsiti račune i zato sada pojačavaju pritisak na mene. Puštaju svakakve priče i žele me diskreditirati i prikazati kao nepouzdanu osobu. To je politički progon i cilj im je da me spriječe da radim. U tome neće uspjeti jer narod zna tko sam i što sam. Tjeraju me da se pravdam i da se branim. I sutra, kad budem na otvaranju dograđenog dijela OŠ Sućidar, opet će govoriti da me nema. Moj su posao i poslovni sastanci izvan Banovine i izvan Splita. Bez obzira na njihove progone i priče koje plasiraju, ja ću i dalje nastaviti raditi, a neću se pravdati – izjavio je Kerum te zaključio da "narod dobro zna koliko tko vrijedi".

Komentara 12

OB
-obrisani-
18:19 06.10.2011.

Stvarno je steta za Hrvatsku sto vijest o samoubojstvu nije istinita.

KU
kukuriku
18:29 06.10.2011.

Drug tite,... tebi je ionako isto , dali je zív ili mrtav.., --cák i visé volis´-mrtvace !!??..-:))

DO
dobardan
19:07 06.10.2011.

igra se zove \"kameno lice\".većina današnjih 50 godišnjaka u splitu zna kako se igra.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije