Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNE LISTE

Kerum na listu stavio Fani, u Osijeku vlada gužva

željko kerum,fani horvat
Ivo Čagalj/PIXSELL
Autori: sv, sl/VLM, iv/VLM, ljm
03.05.2013.
u 21:28

Prvi korak Kerumove životne družice u političkoj areni bit će sigurno medijski popraćen

Željko Kerum prvi je na listi za Gradsko vijeće Splita i za skupštinu Splitsko-dalmatinske županije. Leđa mu čvrsto čuva nevjenčana supruga Fani Horvat koja je na 25. mjestu obiju lista. Iako na začelju, prvi korak Kerumove životne družice u političkoj areni bit će sigurno medijski popraćen. Kerum je opet osvojio besplatan oglasni prostor.

Svi žele voditi Osijek

Svi žele, čini se, biti osječki gradonačelnik. Osam kandidata u utrci je za prvog čovjeka grada, što je dvostruko više nego na izborima 2009.

Milinović ne ide za župana

Darko Milinović nije se kandidirao ni za jednu jaču funkciju u Ličko-senjskoj županiji, a razloge nam je objasnio osobno.

– Proteklih smo godina pozicionirali ljude kako bi HDZ na svakoj poziciji imao svoje kvalitetne ljude. Zašto bih ja morao biti kandidat za npr. župana? Neka svatko nađe svoje mjesto jer mislim da je nekorektno grupirati funkcije – rekao je.

U sukobu interesa, ali ipak je na županijskoj listi

Iako je Povjerenstvo za sprečavanje sukoba interesa utvrdilo da je zamjenik ministra zdravlja Marijan Cesarik u sukobu interesa, to SDP-u ne smeta pa ga je stavio na listu za Gradsko vijeće Požege i za Skupštinu Požeške županije.

>> Bandić i Kerum u kampanji bez PR stručnjaka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije