Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Plasiraju se laži'

Kerum: Moj sin nije bio u Beogradu kad je nestao Matej Periš

Split: Željko Kerum predstavio je program za izbore
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/3
12.01.2022.
u 12:20

Plasirali su priču da je moj sin Joško bio u Beogradu s tim društvom. To nije istina, moj sin je bio u Splitu - tvrdi Kerum.

Željko Kerum, bivši splitski gradonačelnik, demantirao je da je njegov sin Joško uoči Nove godine bio u društvu Mateja Periša koji je nestao u Beogradu. Ti navodi proširili su se po društvenim mrežama i nekim portalima, a poznati poduzetnik na svom Facebook profilu ustvrdio je da je to neistina.

- Moram se osvrnuti na slučaj nestanka našeg sugrađanina Mateja Periša. Cijeli grad i naša država su tužni zbog toga i siguran sam da je svakom, tko je normalan, žao i Mateja i njegove obitelji. Nažalost ima svakakvih nedobronamjernih medija i novinara koji plasiraju laži, pa su tako u tim lažima plasirali priču da je moj sin Joško bio u Beogradu s tim društvom. To nije istina, moj sin je bio u Splitu - naveo je Kerum i dodao:

- To znaju i policija i novinari, ali jedan novinar (pod pseudonimom) koji stalno plasira laži o meni to je pustio u javnost, svjesno, da mi učini štetu. Molim medije da prenesu ovu moju objavu i nadam se uz pomoć Boga sretnom završetku potrage za Matejem.

Video - Društvenim mrežama kruži nova snimka: Je li na njoj Matej Periš?

 

Komentara 8

ZP
Zabranjen pristup
12:56 12.01.2022.

Zataskavaju sad obe strane da nebi isplivala prava imena,ocito bi se narusio ugled djecice (visoko obrazovane)

VK
vječni krojf
12:40 12.01.2022.

Velike hrvatine hrle u Beograd,Lijepa Naša im nije dovoljno dobra.

TR
tratincica68
21:04 12.01.2022.

Opet tatica spasaje situaciju.zivjele tatice svih gradana rh

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije