Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ MARJAN

Kerum kritizirao Togonala jer nije bio zadovoljan drugim gostom

kerum
Nino Strmotić/Pixsell
02.02.2011.
u 00:04

- Mislave, mogu nešto reć'. Zašto niste pozvali neku babu Mandu s Pazara? - pobunio se Kerum

U HTV-ovom Dnevniku 3 splitski gradonačelnik Željko Kerum napao je voditelja Mislava Togonala nezadovoljan izborom gosta koji je branio boje prosvjednika s Marjana. Naime, građani su se pobunili zbog toga što je Grad, iako mu to nije bila obveza, platio izradu posebne geodetske podloge potrebne za raspisivanje natječaja tvrtke Fani Horvat.

Argumente kontra Keruma iznosio je Vjeko Santrić tvrdeći da građani ne zaslužuju takvog gradonačelnika. Na to se pobunio Kerum zamjerivši Togonalu što mu je rekao da će gost biti netko drugi.

- Ne znam kako se gospodin uopće zove? O čemu se tu radi? - pitao je Kerum.

"Gospodin se zove Vjeko Santrić, član je Građanske inicijative Split i Društva Marjan i legitiman je predstavnik druge strane pa može reći svoje mišljenje", odgovorio mu je Togonal. Kad je voditelj htio završiti razgovor, opet se ubacio Kerum.

- Mislave, mogu nešto reć'. Zašto niste pozvali neku babu Mandu s Pazara koja prodaje pome da kaže svoje mišljenje isto kao ovaj gospodin? U čemu se njih dvoje razlikuju? - pitao se Kerum.

Togonal je branio svoga gosta rekavši da je Santrić "legitimni sugovornik koji predstavlja drugu stranu, a baba Manda, pretpostavljam, nije".

- Baba Manda je legitimna, ali on nije sigurno - ubacio se Kerum.

"Gradonačelnik se pokazao u pravom svjetlu", dodao je Vjeko Santrić.

Ključne riječi

Komentara 23

MR
mrkrmpotic
07:14 02.02.2011.

bla,bla

PG
praseca gripa
00:17 02.02.2011.

Potpuno je u pravu!

PG
praseca gripa
00:20 02.02.2011.

Togonal ga je prevario,rekao mu je da ce bit drugi sugovornik. Izgleda da uvijek mora bit kriv Kerum. To nije tocno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije