Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Splitski akvarel
Povratak na članak

Kerum ide dalje, propao pokušaj raspuštanja Gradskoga vijeća

Ostavke su u Banovinu donijeli vijećnici SDP-a, HNS-a i HSP-a, ukupno osam, a da bi se Vijeće raspustilo, potrebno ih je 13. Milica Cipci (SU) potvrdila je dolazak na sjednicu u srijedu.

Komentari 4

OB
-obrisani-
14:39 05.10.2010.

i tako sve laži, pazi sad DOKTORA! i to cijenjenog! propadaju u vodu marasoviću, nije li te sram svog bitka? amoralna spodoba, a ako je takav i liječnik, koliko nli je samo ljudi ubio ?

VL
EL
elfenomeno77
14:45 05.10.2010.

kosorica je najbolja stvar koja se dogodila nasoj politici u posljednje vrijeme!!

VL
OB
-obrisani-
15:12 05.10.2010.

da izbore? ma treba zabraniti ikakvo stranačko okupljanje ! sve do jednog imbecili, koji bi na našim kičmama tražili svoje \"šanse\" ELEKTRONSKI PARLAMENT TREBAMO!

VL
DU
Deleted user
18:38 05.10.2010.

Kako su se samo svi uzrujali kad je rekao da su plitičari jeftina roba.... istina boli. Mozda smo mi za vas stoka sitnog zuba, ali velika vecina ne prodaje djedovinu da bi kupili novi mercedes, dok vi gospodo politicari, 99,9%% vas, prodali bi bubreg svoga djeteta za šaku novčića. Iako je to kerum rekao, izjava je na mjestu. SVI STE VI POLITICARI JEFTINA ROBA, ZA DVA PUTOVANJA U AMERIKU PRODAJETE DJEDOVINU...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.