Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FIZIČKI OBRAČUN

Kerum napao Blaževića: 'Nokautirat ću te kad te uvatim, p....a ti materina!'

željko kerum
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
06.12.2017.
u 15:57

Vijećnici Mosta i Pametnog su, zbog incidenta, napustili vijećnicu

Na sjednici splitskog Gradskog vijeća umalo su se potukli Željko Kerum, predsjednik HGS-a i Tonći Blažević iz HSLS-a koji su, inače, partneri vladajućem HDZ-u.

VIDEO: Dalmatinski portal

- Nemam, se namjeru ponovno javljati za riječ na veliku radost mojih kolega iz koalicije, a o Kerumu neću ni govorit - rekao je Blažević u raspravi o proračunu što je razljutilo Keruma.

- Šta se mene diraš, majmune glupi, što mene spominješ, nokautirat ću te. Ja tebe ne diram ne diraj ti mene, budalo glupa. Pisao si poruku Anti Zoričiću, sve sam vidio, budalo glupa. Ti ćeš meni prijetiti! – vikao je Kerum.

- Tko ti prijeti, majmune jedan? - uzvratio je Blažević. Pale su i psovke s obje strane. Kerum se digao. Zaustavili su ga Saša Horvat i drugi kolege iz HGS-a i sve se završilo na uvredama i verbalnom okršaju. Predsjednik Vijeća, Jure Šundov odredio je pet minuta pauze i strasti su se smirile. 

Tonči Blažević: Kerum je izgubio živce

Vijećnik HSLS-a Tonči Blažević, koji se na današnjoj sjednici splitskoga Gradskog vijeća verbalno sukobio s vijećnikom Hrvatske građanske stranke (HGS) Željkom Kerumom, ocijenio je da je Kerum izgubio živce iako mu nije rekao ništa spektakularno.

Blažević je izjavio novinarima da je samo rekao kako više neće govoriti o gradskim programima, "što će biti jako drago" Kerumovoj koaliciji.  "To je uobičajena doskočica kakvih ima milijardu na sjednicama Gradskog vijeća, ali Kerum je na to izgubio živce", rekao je Blažević novinarima. Na pitanje je li Kerumu rekao kakvu pogrdnu riječ, Blažević je odgovorio potvrdno.

"U jednom trenutku sam rekao jednu pogrdnu riječ koja nije bila u redu, ali na Kerumovih 25 riječi bila je jedna moja. Svi smo mi Dalmatinci i temperamentni smo, ovo nije Švedska, ali trebamo težiti Švedskoj po uređenosti", rekao je i dodao kako mu nije bilo ugodno čuti Kerumove prijetnje.

 "Ostao sam sjediti u stolici i čekao sam, pa što bude, a da je Kerum uspio doći do mene, tada biste vidjeli što bi bilo", rekao je Blažević.

Smatra kako je predsjednik splitskoga Gradskog vijeća Jure Šundov Kerumu trebao izreći opomenu, a na pitanje hoće li tužiti Keruma, Blažević je odgovorio: "Nisam je takva vrsta čovjeka."

Vijećnik stranke Pametno Jakov Prkić, koji je poslije napustio sjednicu Gradskog vijeća, izjavio je novinarima kako je današnji izgred sramotan te da je predsjednik Gradskog vijeća Šundov "trebao izreći opomenu Kerumu" ili se makar ispričati zbog izgreda.  "Ovo je postalo mjesto gdje se tolerira fizičko i verbalno nasilje i očito je kako ćemo i ubuduće biti svjedoci takvih situacija", ocijenio je. Odgovarajući na novinarsko pitanje Prkić je rekao je kako ne bi trebalo "trpjeti Kerumovo ponašanje" te da je njegovo ponašanje "trebalo davno sasjeći, a sada je vrijeme da se tome stane ukraj".

 
 

Komentara 38

Avatar superhik74
superhik74
18:49 06.12.2017.

Evo Euro-Atlanskih integracija i Eurospkih vrijednosti da se vidi kako smo mi kulturna zapadna drzava za razliku od primitivnih balkanaca s istoka koji su nas prisiljavali zivjeti u Jugoslaviji. Nema do nase kulture i parlamentarne demokracije. Nas super-tubo na kvadrat domoljub Kerum, svercer donacija iz Karitasa je pravi hrvat na kvadrat.

KA
Kameni
17:06 06.12.2017.

Kerum je ostvario 17 pobijeda i niti jedan poraz, od toga 16 nokautom. Da, vjerujem. Pa zar nema netko u tom Splitu da ga propusti jednom kroz rotor. Terorise verbalno cijelu zupaniju.

Avatar matalan
matalan
17:02 06.12.2017.

i kad se vozio u Maybachu mozak mu nije vrijedio pola lipe...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije