Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prekid trudnoće
Povratak na članak

Kekin o slučaju Mirele Čavajde: 'Većina tih liječnika nije još prije desetak godina imala priziv savjesti'

Sandra Benčić ističe da svaka osoba ima pravo na prekid trudnoće u slučaju medicinske indikacije nakon 10. tjedna te da svaka bolnica u ovoj državi to mora osigurati.

Komentari 7

DU
Deleted user
15:41 06.05.2022.

Ovako izgledaju paraziti države kao ove dvije kokoši

VL
ST
stefekov
15:30 06.05.2022.

najlakse je bla bla bla isto kao u udrugama ...a novac sisati iz drzavne sise...

VL
Avatar gorilla_glue
gorilla_glue
16:50 06.05.2022.

prekid trudnoce i/ili burza rada. to je ideoloski program drugarice kekin i drugarice bencic. nema na cemu, objasnio sam neke stvari onim zavadenim glasacima zeleno-lijeve koalicije koji su naivno povjerovali kako tu istu koaliciju (citiram) ‘ideologija ne zanima’. dapace, njihovv nesluzbeni motto je bio onaj bandicev, sam delat, delat i jos malo delat. kada bi bili cinicni, nakon price o nadoknadama netko bi mogao reci kako je motto zeleno-lijeve, orogresivne koalicije zapravo ‘rad oslobadja’, ali necemo sad o tome.

VL
AN
anto9
15:48 06.05.2022.

i ovo je netko zaokruzio na izborima

VL
UD
Udbaš
05:57 07.05.2022.

Koliko god smatram da je gospođa Čavajda pogrešno odlučila u svojoj muci, priznajem da mi je nezamisliva patnja kroz koju žena u njezinoj situaciji može prolaziti. Ali, ovdje se ne radi o sućuti nego o lešinarenju na toj muci. Ovdjee traje borba za pravo matere na ubijanje vlastitog djeteta, ako se stvari smiju ispravno imenovati. Pitajte pobrojane političare bi li tražile ista prava za majku da je dijete zdravo i biti će vam jasno s kim imate posla... I dobro vidi Krećo-neprijatelj je Crkva a on se bori na drugoj strani

VL
MA
Makbe
20:47 06.05.2022.

Nemojmo se praviti glupim, svi znamo da je pobačaj prekid života tj. ubojstvo djeteta. Kako to onda može biti pravo? Pravo na ubojstvo?. I ovo bolesno dijete bi bilo bolje pustiti da se rodi, pokušati ga liječiti i izliječiti pa onda što bude. Ako i umre, bar mu je data šansa za život. I majka bi imala mirnu savjest.

VL
Avatar Shizo
Shizo
10:30 09.05.2022.

Ove dvije pijandure samo čekaju kad će graknuti, naporne ste!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.