Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAAG

Kehoe pobio sve optužbe protiv bivšeg kenijskog šefa policije

greg kehoe
Davor Puklavec/PIXSELL
31.01.2012.
u 21:00

Američki odvjetnik Greg Kehoe je znalački pobio optužbe protiv Kenijca Hussein Alija.

Dvojicu predsjedničkih kandidata iz Kenije, ministra financija Uhurua Kenyattu i bivšeg ministra obrazovanja Williama Rutoa, te još četiri dužnosnika, među kojima je i bivši šef policije Hussein Ali, Međunarodni kazneni sud u Haagu optužio je 2009. zbog zločina protiv čovječnosti, ubojstava i progona.

Na braniteljskoj klupi ministra Kenyatte sjedio je odvjetnik Steven Kay, branitelj generala Čermaka, a američki odvjetnik Greg Kehoe, iz obrambenog tima šefa policije Alija, nama je poznat kao drugi odvjetnik u timu obrane generala Gotovine. Kehoe je znalački pobio optužbe protiv Alija, a Kay nije bio uspješan te se sudski proces protiv njegova branjenika nastavlja.

Komentara 3

TO
Toni50
22:10 31.01.2012.

Američki odvjetnik Greg Kehoe je znalački pobio optužbe protiv Kenijca Hussein Alija. Znači ako je mogao toga kenjskoga kriminalca i zločinca izvuči očekujemo isto....

DO
downunder
10:17 01.02.2012.

Zanimljivo je da je taj Kehoe i suradjivao s tuzilastvom u slucaju Oluja

B6
Booyaka 619
14:48 01.02.2012.

Za generale Gotovinu i Markača znamo da su kolateralne žrtve od strane \"uljuđene Europe\" nametnute podjele krivnje i \"proeuropskog puta\" vodećih političkih elita u Hrvatskoj (namjerno ne kažem hrvatskih jer su dokazano djelovali antihrvatski). Što se tiče zle sudbine naših generala, krivnju snose svi političari i činovnici koji su radili na provedbi takve politike, kao Burduš koji je odavao najtajnije podatke poradi dnevnopolitičkih obračuna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije