Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTROVANA NERVNIM OTROVOM
Povratak na članak

Kći bivšeg ruskoga agenta: 'Cijela epizoda je pomalo zbunjujuća'

Probudila sam se prije više od tjedan dana i drago mi je što mogu reći da sam svaki dan sve jača, rekla je Julija.

Komentari 5

Avatar Floyd1
Floyd1
18:47 05.04.2018.

Skrypal i kcerka nisu bilini nkad otrovani. Valjda nisu Rusi takvi amateri, a taj novacok je najaci nervni otrov koji postoji, kazu Englezi.

VL
Avatar superhik74
superhik74
00:16 06.04.2018.

"Najstrasniji"navodno s"uper-smrtonosni bojni otrov" kako tvrde 10 puta jaci od VX-a, nije uspio ubiti niti Juliju niti njenog oca ? Hmmm... false flag ? Sve vise i vise vjerojatnosti da se radi o lose obavljenoj false flag operaciji. Nije visese niti James Bond sto je nekad bio. Svakim danom sve zanimljivije i zanimljivije. Odjednom se englezi prave englezi, ha, ha, ha...

VL
Avatar ohjooj
ohjooj
15:57 06.04.2018.

I mi smo budale što smo stali na stranu engleza - jel nas trebalo biti briga što se oni međusobno mlate? Ni jedni ni drugi nas ne vole niti cijene

VL
Avatar povjesnicar
povjesnicar
20:43 06.04.2018.

Britanci uništili dokaze --Dva morska praseta i mačka bivšeg dvostrukog špijuna Sergeja Skripalja, koji je 4. marta sa ćerkom Julijom otrovan nervnim agensom u Solzberiju u Britaniji, uginula su nedugo posle tog incidenta, a sve životinje su kremirane.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.