Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koronavirus
Povratak na članak

Kći bez simptoma se vratila iz Turske i zarazila majku. Na putu je bilo 160 Hrvata

Pacijentica starije životne dobi u koje je potvrđena zaraza koronavirusom primljena je u požešku bolnicu u ponedjeljak.

Komentari 3

BR
Bret
17:15 31.03.2020.

U vlastitoj obitelji imam primjer tinejdžera bez simptoma u samoizolaciji koji je bio u inozemstvu i dobio mjeru. Kada je roditelj, inače zdravstveni radnik razvio simptome sumnjive na COVID, ODBILI! su ga testirati . HZZJZ osječko/baranjske županije. Ova žena jee bar imala sreće da su joj dali da se testira, pa možda dobije i liječenje.

VL
BR
Bret
17:11 31.03.2020.

U Koreji su masovnim testiranjem našli da u populaciji mladih 15-25g ima čak 20% zaraženih bez simptoma koji mogu proširiti virus dalje i ugroziti starije: roditelje i bake/djedove. Samo testiranjem moguće je te ljude pronaći i izolirati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.