Naslovnica Vijesti Crna kronika

Kći (1) hrvatskog bračnog para završila u bolnici zbog konzumacije marihuane

Par živi s još troje djece u kamp kućici u talijanskom zaseoku Incoronati, a bolnica je odmah obavijestila policiju koja je pretražila njihov dom
11. listopada 2019. u 19:03 7 komentara 13993 prikaza
beba u bolnici
Foto: Getty Images
Pogledajte galeriju 1/3

Jednogodišnja kćer bračnog para hrvatske nacionalnosti hospitalizirana je u talijanskoj bolnici Ospedali Riuniti u gradu Foggia te je u teškom stanju na jedinici intenzivne njege, a u njezinom organizmu pronađena je droga.

trava Izaziva agresiju, halucinacije... Na Jankomiru liječe ovisnike o novoj vrsti marihuane: 4 puta jača je od obične

Dijete su u četvrtak u bolnicu odveli roditelji, otac star 39 i majka od 34 godine, a brzom reakcijom liječnika, djevojčica je, srećom, spašena, piše Tgcom24. No, odmah je počela istraga je li dijete konzumiralo opojne droge, najvjerojatnije marihuane.

Par živi s još troje djece u kamp kućici u zaseoku Incoronati, a bolnica je odmah obavijestila policiju koja je pretražila njihov dom. Međutim, nisu pronašli tragove droge, no istražuju i dalje roditelje djevojčice koji su poznati po brojnim kaznenim djelima.

SPAR
Kako smanjiti unos šećera
Zašto osjećamo potrebu za slatkim i kako se oduprijeti tome?
  • Guravac_Goran:

    A da mozda nije odredena nacionalna manjina s Hrvatskom putovnicom . A SDp se zalaze za legalizaciju lakih droga, da bolje budu dostupne djeci a sto manje Hrvata vise glasova na izborima za njih

  • schwertransport:

    Bez riječi..........🥺

  • ne_lupetaj:

    Ciganska je tuga pregolemaaaaa, joj kriza mi dosla, droge vise nemam. Jel Mirsada , ce zovemo doktora il da pravimo drugo djete.