Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
To joj je lekcija
Povratak na članak

Kćeri dala mobitel pa u šoku gledala što je djevojčica napravila

Majka je tražila novi kauč preko aplikacije Amazona, a onda ju je djevojčica tražila mobitel da gleda crtiće

Komentari 3

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
10:07 10.10.2019.

Tako je i moja kćer nedavno uzela moj mobitel i u par klika stavila 10 000 mojih kuna da će Dinamo pobjediti Atalantu 4-0

VL
DU
Deleted user
10:20 10.10.2019.

"Majka je tražila novi kauč preko aplikacije Amazona, a onda ju je djevojčica tražila mobitel da gleda crtiće"... Kako je ovdje napisano " a onda ju je djevojcica" Dajte molim vas lektoru da cita tekst prije nego pustite u tisak.. molim vas, molim vas, molim vas, naucite se izrazavati u javnom medijima

VL
SK
Skviki
12:34 10.10.2019.

To je jednostavno nemoguće. Par sigurnosnih provjera se mora proči pa izabrati način plačanja i na kraju sve skupa prekontrolirati i potvrditi kupnju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.