Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povreda djetetovih prava

Majka iz pakla: Kćer vrijeđala, tukla i uskraćivala joj jelo

nasilje
Davor Puklavec/PIXSELL/Ilustracija
26.02.2021.
u 07:36

Tužiteljstvo u optužnici navodi da je optužena zlostavljala svoje dijete, iako je bila svjesna da to negativno utječe na psihofizički razvoj njezine maloljetne kćeri

Vrijeđala ju je i omalovažavala, bila je fizički nasilna prema njoj, te joj je uskraćivala jelo. Sve to stavlja se na teret 53-godišnjoj majci iz pakla koju je sada Općinsko državno odvjetništvo u Virovitici optužilo zbog povrede djetetovih prava.

Optužena je inače majka četvero djece, a prema optužnici, kćer koja je u inkriminirano vrijeme imala, 15 godina zlostavljala je od siječnja 2017. do 8. travnja 2020.

Tužiteljstvo u optužnici navodi da je  optužena zlostavljala svoje dijete, iako je  bila svjesna da to negativno utječe na psihofizički razvoj njezine maloljetne kćeri. Nije priopćeno i je li zlostavljala ostalu djecu te tko je sve to na koncu prijavio policiji.

Komentara 2

MI
Mimoza
09:49 26.02.2021.

Sto vise im se da to su vise bezobrazni. Treba ih zaposliti da vide sto je zaradit placu . Kad narastu tuku roditelje bolje da ga covjek nema nego da ima takvo dijete.

LI
liliZG
10:26 26.02.2021.

ne znam konkretnu situaciju, ali današnja djeca jako dobro svoja pravai koriste ih kada god im puhne... a zanemaruju svoje obaveze, a pravbranitelji skaču na svaku njihovu žalopojku , ... roditelji od straha od tih istih službi ne kažnjavaju više svoju djecu jer niti jedna nefizička kazna nema smisla.... i eto nam cijelo desetljeće, a možda i dva, bahatih -sebičnih i arogantnih mladih a onda i odraslih ljudi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije