Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Crna kronika

Majka iz pakla: Kćer vrijeđala, tukla i uskraćivala joj jelo

Tužiteljstvo u optužnici navodi da je optužena zlostavljala svoje dijete, iako je bila svjesna da to negativno utječe na psihofizički razvoj njezine maloljetne kćeri
26. veljače 2021. u 07:36 2 komentara 4366 prikaza
nasilje
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL/Ilustracija

Vrijeđala ju je i omalovažavala, bila je fizički nasilna prema njoj, te joj je uskraćivala jelo. Sve to stavlja se na teret 53-godišnjoj majci iz pakla koju je sada Općinsko državno odvjetništvo u Virovitici optužilo zbog povrede djetetovih prava.

Nasilje u obitelji PRITVOREN NASILNIK Majku i očuha izudarao po glavi i tijelu

Optužena je inače majka četvero djece, a prema optužnici, kćer koja je u inkriminirano vrijeme imala, 15 godina zlostavljala je od siječnja 2017. do 8. travnja 2020.

Tužiteljstvo u optužnici navodi da je  optužena zlostavljala svoje dijete, iako je  bila svjesna da to negativno utječe na psihofizički razvoj njezine maloljetne kćeri. Nije priopćeno i je li zlostavljala ostalu djecu te tko je sve to na koncu prijavio policiji.

Predsjednik Zoran Milanović
junak našeg doba
Piše Miljenko Jergović: Zoran Milanović, javnost bez medija
Financijska pismenost
NOVA PARADIGMA
Financijska pismenost sve prepoznatija kao ključna životna vještina današnjice
  • Mimoza:

    Sto vise im se da to su vise bezobrazni. Treba ih zaposliti da vide sto je zaradit placu . Kad narastu tuku roditelje bolje da ga covjek nema nego da ima takvo dijete.

  • liliZG:

    ne znam konkretnu situaciju, ali današnja djeca jako dobro svoja pravai koriste ih kada god im puhne... a zanemaruju svoje obaveze, a pravbranitelji skaču na svaku njihovu žalopojku , ... roditelji od straha od tih istih službi ne kažnjavaju više ... prikaži još! svoju djecu jer niti jedna nefizička kazna nema smisla.... i eto nam cijelo desetljeće, a možda i dva, bahatih -sebičnih i arogantnih mladih a onda i odraslih ljudi...