Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TJEDNI PREGLED

Bero je sve iznenadio, za mnoge od kandidata nije čula ni najbliža rodbina

Karlovac: Bernardić i Komadina predstavili listu i program SDP-a za nadolazeće izbore
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/7
20.06.2020.
u 10:50

Sveti je Ante. Hrvatske odmara i slavi, nesretni jaganjci su utihnuli. Jedino novinari imaju posla.

SUBOTA, 13.6. 

Sveti je Ante. Hrvatske odmara i slavi, nesretni jaganjci su utihnuli. Jedino novinari imaju posla. Restart koalicija je objavila imena kandidata s kojima kreće u borbu s Plenkijem, a lukavi Bero je sve iznenadio, jer za mnoge od kandidata nije čula ni najbliža rodbina i sada nesretni novinari, umjesto da uživaju u pečenoj janjetini, moraju guglati i tražiti smisao u Berinoj viziji, a toga nema ni na internetu.

NEDJELJA, 14.6.

Još jedan loš dan za novinare, pogotovo televizijske. Urednici naredili da se nedjeljom rade prilozi o povratku turista unatoč koroni, pa su se ekipe razletjele po turističkim središtima, ali kvoruma nema. Teže je napraviti anketu s turistima u Opatiji, nego prebaciti grupu migranata preko Kupe u Sloveniju. Turista jednostavno nema, ma koliko mi šutjeli o tome.

PONEDJELJAK, 15.6.

Najveći hrvatski domoljub Milorad Pupovac besjedio je u saboru o Škori kojemu ne izlazi iz usta. Škoru, koji u Kanadi bio prvi kada je trebalo optužio je da je “pobegulja” i da njemu koji krvari za domovinu ne treba držati lekcije. Kaže Pupi da je Mireku bolje da šuti ili će otkriti s gdje je sve svirao i pjevao i s kim njegovi najbliži prave biznis u Beogradu. Odgovor ćemo dobiti u drugoj epizodi.

UTORAK, 16.6.

Crvena banda ne prestaje napadati bogobojaznog, sebedarnog i domoljubnog Milana od Zagreba, koji je u Sesvetama malo hodajući teturao da je trebalo samo dvoje suradnika da ga pridrže, kako se ne bi prosuo po cesti i nosom poljubio hrvatsku grudu koju toliko voli. Međutim, to nije od opijenosti alkoholom kako sugeriraju komunjare, nego od opijenosti veličanstvenim uspjesima u vođenju Grada Zagreba!

SRIJEDA, 17.6.

Kažu da je Miroslav Škoro bio jedno od najpristojnije djece u Osijeku. Bio je poznat po privrženosti obitelji i uvijek se konzultirao s mamom i tatom o svemu. Poznato je i da izuzetno cijeni žene, pa je mnoge raznježio izjavom da bi se silovane žene trebale savjetovati u krugu obitelji, ukoliko se odluče na abortus. Tako se jača obiteljsko zajedništvo, a mama i tata znaju najbolje što bi traumatizirana žena trebala napraviti.

ČETVRTAK, 18.6.

Normalno, mnogi su dobronamjernom Škoru shvatili krivo i optužili ga za jednu od najodvratnijih izjava koju je neki političar prebacio preko usta. Ne čudi što su mu militantne feministice pokazale srednji prst, a prva među njima Kolinda Grabar-Kitarović, najveća borkinja za ženska prava u Hrvata. Ipak, neki ostavljaju mogućnost da je možda samo malo ljuta na, jer zbog njega više nije narodna princeza.

PETAK, 19.6.

Korona ponovo kuca na vrata. Našim građanima se preporučuje da ne idu u inozemstvo, a istovremeno pozivamo turiste na dođu. Korone se ne boji jedino hotelijer, Ivan Đakić, sin staroga Jope, vlasnika pitanja “gdje si bio 91.”?. Doduše, to nije mjerilo, jer se Ivan ne boji ničega, pa ni policijske patrole koji je nakon pijanke izvrijeđao, pa su ga malo odveli na hlađenje. Simpatičan dečko.

Ključne riječi

Komentara 12

IV
Ivandobrila
11:45 20.06.2020.

Bandićev učenik.

TH
theo
12:17 20.06.2020.

resslerizacija?

Avatar Cro_co_deal
Cro_co_deal
11:33 20.06.2020.

Izjava kaže "onda se takva žena (silovana) opet mora odlučiti, u dogovoru sa svojom obitelji, što će, nisam za zabranu." ...a takvih je žena dnevno na tisuće, pa se partizanke oko tog naslikavaju sa srpom i čekićem na desnoj i lijevoj ruci 🖕

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije