Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okrivio Udbu

Kažnjen s 8000 kuna jer je prekršio mjeru samoizolacije, prevozio je gnoj na polje

Velike gužve na graničnom prjelazu Macelj zbog koronavirusa
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/3
18.03.2020.
u 07:37

"Vele da je neko dojavio, nemojte vjerovat. U mojoj okolini niko ne zna da ja imam rješenje o samoizolaciji… Slijede vam signal od mobitela, UDBA je na djelu", objavio je na svom FB profilu

Mještanin Grede u općini Maruševec u Varaždinskoj županiji D.H. kažnjen je s 8000 kuna jer nije postupao po rješenju o samoizolaciji u kućnoj karanteni. Sam je na društvenim mrežama objavio da je prevozio gnoj na polje i da je u traktorskoj kabini bio sam.

Prekršajni nalog izdao je 17. ožujka viši sanitarni inspektor u Državnom inspektoratu.

"Pazite se ljudi, ja dobil čestitku od 8 000 kn. Jučer sam odpelal gnoj v polje sam samcat v kabini traktora, vele da je neko dojavio, nemojte vjerovat. U mojoj okolini niko ne zna da ja imam rješenje o samoizolaciji… Slijede vam signal od mobitela, UDBA je na djelu. Ako idete nekud od doma, telefon ostavite doma", objavio je na svojem FB profilu.

Kažnjen je jer je prekršao mjere za zaštitu pučanstva od zaraznih bolesti. U kršenju mjere samoizolacije zatečen je 16. ožujka u 11 sati, dva dana nakon što je dobio rješenje o karanteni.

VIDEO Radimir Čačić u studiju Večernjeg lista: Tražimo ovlasti za kontrolu ljudi u samoizolaciji

>> Tema: Koronavirus

Ključne riječi

Komentara 38

Avatar Observer
Observer
13:34 18.03.2020.

Zasto je uopce isao radit u polje kad u Hrvatskoj vrijedi pravilo da se ne isplati radit. Istina je ta da je ugrozavao uvoznike i preprodavace hrane iz inozemstva.

LE
Lenjin
12:57 18.03.2020.

Znači nebu ni sjetve ,a bogme onda nebu ni žetve.

RE
reborn
10:48 18.03.2020.

Vozio gnoj, pa ga UDBA nanjušila... Ima smisla, prepoznaju svoj trag.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije