Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skupa šala

Zbog komentara na Facebooku kažnjen sa 104 eura!

mobitel,tipkanje,
Foto: Thinkstock
1/2
13.03.2014.
u 23:28

"Evo velenjski policajci na utakmici su posredovali tek na kraju tučnjave... Klasika za te klaunove", potom je u nastavku objavio i komentar "pajaci".

Zbog toga što je na Facebooku policajce nazvao "klaunovima" i "pajacima"  muškarac iz Velenja je zaradio kaznu od 104 eura, pišu 24ur.

Nakon rukometne utakmice između Slovenije i Ukrajine došlo je do tučnjave, a muškarac je na Facebooku napisao što misli o reakciji policije. "Evo velenjski policajci na utakmici su posredovali tek na kraju tučnjave... Klasika za te klaunove", potom je u nastavku objavio i komentar "pajaci", a cijela ta šala ga je stajala 104 eura kazne.

Velenjčanin će se na kaznu žaliti te upozorava da je komentar napisao u zatvorenoj grupi na Facebooku. No, iz policije objašnjavaju da je to relativno velika grupa na Facebooku, ima 800 članova, što smanjuje razinu privatnosti. Policijska uprava Celje je otkrila da je drugi stanovnik prijavio sporni komentar. Stanovnik Velenja je, prema mišljenju policije, prekršio zakon o javnom redu i miru pa su mu na kućnu adresu poslali kaznu. Prema mišljenju policije, tim komentarom je muškarac naštetio ugled policajaca Policijske postaje Velenje.

>>Kako se snaći u gomili objava na Facebooku

>>Jeste li već dobili novi dizajn Facebooka?

Komentara 2

DU
Deleted user
08:34 14.03.2014.

Ha, ha, ha, nastetio "ugledu" policajaca!!! Onda bi policije svih zemalja svijeta svim svojim stanovnicima trebale pausalno poslati uplatnicu na 100 eura!!! I tako svakog mjeseca....

Avatar nijeminišta
nijeminišta
09:15 14.03.2014.

kako se može našteti "ugledu" policije? da bi se nečemu naštetilo, to "nešto" mora postojati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije