Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROVALA Haespeovci provalili u prostorije Grada Dubrovnika

Kaznena prijava protiv Ante Đapića

28.11.2008.
u 16:15

DUBROVNIK- Bivši šef dubrovačkog HSP-a Marko Vuletić zbog provale u prostorije koje je stranci iznajmila gradska uprava policiji je podnio kaznenu prijavu protiv predsjednika stranke Ante Đapića, njegova tjelohranitelja Franje Gavrana i stranačkog povjerenika za Dubrovnik Gašpara Bjelopere.

Naime, Vuletić, koji je stranku napustio u svibnju, u petak ujutro nije mogao ući u prostorije u sklopu zgrade stradalnika rata, jer ga je u tome onemogućio zaštitar.

- Bio sam dan ranije i sve je bilo u redu. Ja sam u taj prostor uložio vlastiti novac i stranka mi je obećala nadoknaditi ulaganja. No, očito da Đapiću trebaju novci i za petu kuću, pa se predomislio i u Dubrovnik poslao svojega poznatog egzekutora da provali u prostore Grada Dubrovnika. Đapić očito misli da mu je ovo Osijek ili okolna sela gdje još jedino ima pristaša stranke koju je sveo na tri osobe. Unutra je dosta mojih privatnih stvari, ali do njih ne mogu doći jer su oni nakon provale promijenili brave i postavili zaštitara - kazao je Vuletić.

Inače, Vuletić, kao prvi vijećnik HSP-a u Gradskom vijeću, napustio je stranku nekoliko mjeseci nakon što je Đapić županijskog šefa stranke Željka Kulišića isključio iz stranke jer se usudio zatražiti njegovu ostavku nakon debakla na parlamentarnim izborima.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije