Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Leva supoderica
Povratak na članak

Kaznena prijava protiv 4 osobe osumnjičene za ratni zločin u Vukovaru

Zbog ozljeda nanesenih fizičkim zlostavljanjem, uslijed trpljenja izrazito jake boli i patnje, jedan od trojice civila, počinio je samoubojstvo neposredno nakon zlostavljanja

Komentari 4

HR
hrkljusic
12:11 10.10.2019.

Pazi foru, ni opisa kaznenih djela, ni imena onih nad kojima su ucinjena, ako su ucinjena. Kako da covjek povjeruje u tako nesto. Tako se moze svatko optuzit i cak proglasit krivim, bez ikakve mogucnosti da se dokaze krivnja. Zaista je pravosudni sistem puko po svim savovima i nikakvo cudo sto mladi pametni bjeze iz te ludnice, jer tko zna mozda su bas oni sljedeci na listi za odstrijel, dovoljno je samo da misle svojom glavom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.