Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GAF TJEDNA

Kaže Vučić da se sloboda širi svijetom, a planet zauzeli diktatori i autokrati

storyeditor/2023-08-05/PXL_040823_102049822.jpg
Dejan RakitaPIXSELL
24.09.2023.
u 13:30

A Hrvati? E pa oni će navaliti na Bajakovo, samo da na tren prijeđu granicu i udišu se čistog slobodarskog zraka. I naravno, da se usput najedu najboljeg parizera.

Diktatori i autokrati sve više dominiraju današnjim svijetom. Vladaju najvećim zemljama: Rusijom, Kinom, Indijom, cijelim Bliskim istokom, šire se Afrikom, srednjom Amerikom, vladaju u gotovo polovini postsovjetskih država, čak i u Europskoj uniji rađaju se autokrati poput Orbána, da ne govorimo da jedan takav vlada susjednom Srbijom. A upravo taj, dakle Aleksandar Vučić, ovih je dana poslao poruku koja u ovom kontekstu izaziva grčeve od smijeha.

Vučić je rekao: "Osjeća se miris slobode u svijetu. Ne kažem da je došla, ali osjeti se. Vidim kako se slobodarski pokreti šire svijetom..." Baš tako Vučiću, ljudi se jako vesele tom širenju slobode, sad će mladi iz Europske unije, SAD-a i Japana pohrliti u Rusiju, Saudijsku Arabiju i Nikaragvu na njihove briljantne studije, sad će sirotinja krenuti u Indiju i Niger zaraditi na baušteli. A Hrvati? E pa oni će navaliti na Bajakovo, samo da na tren prijeđu granicu i udišu se čistog slobodarskog zraka. I naravno, da se usput najedu najboljeg parizera.  

VEZANI ČLANCI

Komentara 5

RA
Raptor
13:55 24.09.2023.

Tamo gdje su Vućić i Dodik sve pršti od slobode i demokracije. Da nije tragično bilo bi smiješno.

DU
Deleted user
14:46 24.09.2023.

Obojica od svojeg entiteta i države napravili najsiromašnije građane Europe i šire.

DE
Dex
14:46 24.09.2023.

Tako je i Adolf pričao da širi slobodu i štiti ljude

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije