Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kandidat za suca
Povratak na članak

Kavanaugh niječe najnovije optužbe, Trump kaže da bi mogao promijeniti mišljenje

"Uvijek se mogu uvjeriti", rekao je Trump novinarima u New Yorku. "Bit će zanimljivo čuti što ima za reći."

Komentari 8

MC
MCA
04:20 27.09.2018.

Bili su svi u college pijani i drogirani, ako sto je obicaj u USA...toliko godina je proslo, o zasto to sad ima veze. Isti je kao i Trump, i zato ga puno demokrata ne voli.

VL
Avatar mofo
mofo
02:21 27.09.2018.

Zanimljivo kako vam određeni dijelovi priče ispadaju po putu.. pa koga briga u Hrvatskoj o američkim sucima, čemu izvrtati i pisati gluposti? Zar vi stvarno nemate više novinara koji će se uhvatiti priče, proučiti sve i prenijeti? Zar baš sve mora biti jednostavno prepisano izvana? Google translate je sve bolji, još malo pa vas neće uopće trebati kako ste počeli...

VL
TE
TEUTA
11:44 27.09.2018.

Tocno:5 rep. I 4 dem. u slucaju izbora Kavanagha

VL
DU
Deleted user
09:25 27.09.2018.

Odlično bi prošao u RH, tu nikakvi skandali ne igraju ulogu pa ni dokazana krivična djela. Ubrzo bi postao akademik i sudac vrhovnog suda.

VL
BL
bla3108
02:56 27.09.2018.

nije kriv...vidjeli ljevicari da prolaze optuzbe bez dokaza pa probali to prenijeti u politiku...nadam se da im nece proci

VL
TE
TEUTA
05:53 27.09.2018.

Mora da je gospoda Dr sanjala da ju je netko silovao prije 36 godine. Kako je mogao jedan odlican student biti clan grupe koja je za nekoliko dana sudjelovao u grupi koja je za nekoliko dana sudjvovao u silovanjima. Prijeije nego sto je kandidat izabran za suca federalnog sude bila su pet istraga od FBI i nisu nasli nista lose za kandidata. Liberali u SAD imaju pod svojim utjecajem obrazovanje a sada se grcevito se bore da ocuvaju i sudstvo. Ako ovaj kandidat pobjedi Vrhovni sud USA imat ce pet sudca republikanaca i pet demokrata. To znaci liberali bi izgubili vrlo vazno sudstvo.sudstvo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.