Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žene biskupi
Povratak na članak

Katolici i anglikanci na putu ujedinjenja

Zajednička molitva poglavara dviju crkvi plod je dobrih namjera dviju kršćanskih zajednica, prepreka na putu prema jedinstvu su anglikanske žene biskupi

Komentari 8

PP
pp
02:06 07.10.2016.

Anglikanska crkva kao i razne američke mainline protestanske zajednice nisu vise kršćanske crkve ili zajednice već svjetovne liberalne političko društvene organizacije kojima najbitnija stvar nije vjera u Boga, jer većina njih ionako ne vjeruje u Boga već drustveno i politički djelovanje vođeno liberalnom ideologijom. I to je legitimno ali to nije crkva niti ima veze s kršćanstvom.

VL
DU
Deleted user
06:25 07.10.2016.

A nisu razgovarali o propalim kršćanskim vrednotama Europe i europskog ustava? O NATO paktu koji ubija kršćane? Lako tako, i ja mogu razglabati unedogled o članovima službe, rasporedu pri oltaru, o finesama u liturgiji...kao što može i svaki kavanski katolik.

VL
DH
dalibor.hren
12:27 07.10.2016.

Svi ti poglavari i njihovi popovi su zbrinuti, pa čak i "koke" koje nisu službene...a naši svećenici još dobivaju i plaću iz proračuna! BDW svaki novi svećenik dobiva 30.000,00€ poticaja koje mora bez kamata vratiti za 30 godina. Uvijek se sjetim pjesme "Ludilo u nama!"

VL
GO
gooniegoogoo
23:59 06.10.2016.

pa onda nek pristane i da sljedeeceg papu bira politika Velike Britanije

VL
AL
Albaniakosovo
09:34 07.10.2016.

Jos samo da se ujedine sa proslavcima mi se Albania mozemo ubit......Treba radit na ne ujedinjenje hricanstva..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.