Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brojni izlagači

Katarinski sajam nakon tri godine vratio se u Slavonski Brod

Slavonski Brod: Otvoren 25. Katarinski sajam obrtništva i malog poduzetništva
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/4
24.11.2022.
u 14:58

U sklopu sajma održat će se i Dječji Katarinski sajam u kojemu sudjeluju brodski dječji vrtići, gastro manifestacija „Kuhajmo slavonski“ na kojoj će se pripremati tradicionalna slavonska jela te prvi festival vina „SlaVinski Brod“

Nakon trogodišnje stanke zbog pandemije, u četvrtak je u dvorani Vijuš u Slavonskom Brodu otvoren tradicionalni, 25. Katarinski sajam obrtništva, malog i srednjeg poduzetništva. Dvjestotinjak izlagača iz Hrvatske i susjednih zemalja predstavilo je svoje proizvode i usluge, a tu su i bogati kulturno-zabavni sadržaji po kojima je Katarinski sajam očuvao svoju prepoznatljivost.

– Zahvaljujem svima koji su na bilo koji način dali svoj doprinos organizaciji ovogodišnjeg sajma i omogućili nam da u naredna četiri sajamska dana uživamo u bogatoj ponudi izlagača, ali i u kulturno-zabavnom programu. Svaki posjetitelj sajma moći će pronaći nešto za sebe te ovim putem pozivam građane da posjete 25. Katarinski sajam u što većem broju i da se dobro zabave – rekla je zamjenica gradonačelnika Marina Martić Puača.

U sklopu sajma održat će se i Dječji Katarinski sajam u kojemu sudjeluju brodski dječji vrtići, gastro manifestacija „Kuhajmo slavonski“ na kojoj će se pripremati tradicionalna slavonska jela te prvi festival vina „SlaVinski Brod“. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije