Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zastupnica Radničke fronte

Katarina Peović: Rekla sam istinu, HDZ-ova vlada je kvislinška zbog predaje Ine Mađarima

18.09.2022.
u 10:52

Zapravo sam ukazala na nedosljednost i neprincipijelnost politike HDZ-a koji je godinama tvrdio da takvi potezi nisu mogući te da je intervencionizam države loš za poduzetničku klimu. Postoji niz razloga zašto bi se moglo i trebalo uvesti porez na ekstraprofit. Prvo, ova inflacija je specifična jer su razna istraživanja pokazala da je rast korporativnih profita neproporcionalno više pridonio inflaciji nego rast plaća i nadnica. Korporacije koje imaju snažnu, monopolističku ili oligopolističku tržišnu poziciju dizale su cijene više nego što je to opravdano s obzirom na rast njihovih ulaznih troškova (tzv. price gouging).

Komentara 70

SA
sasha68
15:44 18.09.2022.

predaju ine obavio je račan, kao i prodaju ,,sibirske nafte (gdje su pare) kao i sve banke (gdje su pare) kao i telekom (gdje su pare) i linić sa predstečajnim nagodbama (te su pare iz našeg džepa otišle kod njegovih pajdaša i to u vladi milanovića! to je istina

DU
Deleted user
17:03 18.09.2022.

Drug Račan je prodao inu, nalazišta plina u Siriji za kikiriki. To nije pljačka?

T7
Toro. 71
18:27 18.09.2022.

Jugoslovenka jadno da nisi u politici pila bi gladna!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?