Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otpadnik iz obitelji

Katar želi podjeliti Saudijsku Arabiju i naseliti je Palestincima

\'(FILES) -- File picture dated October 29, 2002 shows Saudi Prince Walid bin Talal bin Abdul Aziz in Dubai. The Saudi billionaire and his Kingdom Holding Company announced a combined investment of $3
AFP/PIXSELL
28.02.2012.
u 21:25

Katar radi na destabilizaciji cijele regije, što odgovara Izraelu. Bojim se da je pitanje trenutka kad će početi napad na Iran

Princ Talal Bin Abdul Aziz, brat saudijskoga kralja Abdullaha, prvi je put izašao u javnost objašnjavajući svoje stavove o sukobima u Siriji te optužio Sjedinjene Države, Izrael i Katar za urotu koja bi mogla rezultirati krvavim sukobima i podjelom Saudijske Arabije. U razgovoru za libanonsku TV postaju Al-Manar, saudijski je princ dramatično upozorio:

– Saudijska Arabija je pred vratima krvavih sukoba i borbi za vlast između braće Al Suod. Više nije tajna da postoji plan SAD-a i Izraela koji će Katar provesti.

Princ Talal je ujedno kritizirao katarsku politiku smatrajući da radi isključivo u korist Izraela.

– Katar radi na destabilizaciji regije, što odgovara Izraelu jer više nitko ne govori o rješavanju palestinskog pitanja nego se svijet bavi arapskim proljećem. Uvjeren sam da postoji plan o podjeli Saudijske Arabije. Jedan dio zemlje, koji je na granici s Jordanom, bit će namijenjen za palestinske izbjeglice i tako će biti riješen palestinski problem, napominje princ Talal. Upozorava da bi se sukobi mogli proširiti na cijelo područje zemalja Zaljeva, uključujući i Katar. Princ Talal objasnio je i razloge svoje ostavke na sve visoke funkcije u Saudijskoj Arabiji.

– Nisam više želio biti ni na kakvoj funkciji jer znam da će postavljanje polubrata princa Nayefa Bin Abdulaziza za prestolonasljednika Saudijske Arabije, koji ima dobre odnose sa SAD-om i Izraelom, ubrzati eskalaciju sukoba na Bliskom istoku i zasigurno će brzo doći do napada na Iran, pri čemu će Saudijska Arabija biti na čelu američko-izraelske koalicije - zaključio je princ Talal te najavio uskoro sazivanje konferencije za novinare i davanje pune potpore sirijskom režimu.

Komentara 21

OB
-obrisani-
21:37 28.02.2012.

Katar radi na destabilizaciji cijele regije, što odgovara Izraelu >>>> Ne zaboravite da su katarski vojnici bili u Libiji i da je Katar slao oruzje i novac. Sad isto cine u Sriji .Samo me zanima dokle ce Rusi sve too tolerirati. Napokon se mnogo jasnije vidi cilj. Vjerovatno ce sada progledati i neki Arapi.

OB
-obrisani-
21:40 28.02.2012.

>>> Stvari se ubrzano zagrijavaju. Kao sto je Putin jasno rekao ; \" Arapsko proljece bi se moglo ubrzo pretvoriti u jako vruce Arapsko ljeto.\"

OB
-obrisani-
21:33 28.02.2012.

Saudijska Arabija je pred vratima krvavih sukoba i borbi za vlast između braće Al Suod. Više nije tajna da postoji plan SAD-a i Izraela koji će Katar provesti. >>>. Napokon da netko javno kaze istinu. Jasno sam rekao da cee i Saudi Arabija biti na redu.....A ovo je plan....( i tko fucka preko 5 milijuna protjeranih Palestinaca) Theodor Herzl (1860-1904), je osnivac MODERNOG cionizma. Granice Velikog Izraela iz njegove vizije su na rijeci Nilu , cijela Sirija ,Lebanon ,Jordan. pola Saudijske Arabije i pola Iraka. Herzl pise;”Cionizam nudi Svijetu DOBRODOSLU finalnu soluciju za zidovsko pitanje. Anti-semiti ce postati nasi najbolji prijatelji( Hitler?), anti -semitske drzave nasi saveznici”.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije