Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANDREJ PLENKOVIĆ
Povratak na članak

Katalonija nije tema hrvatskog predsjedanja EU-om

Puigdemont je tijekom svog govora rekao kako je Katalonija „unutarnje europsko pitanje“ koje će biti prisutno tijekom šestomjesečnog predsjedanja Hrvatske zbog čega je „potrebno pronaći političko rješenje preko dijaloga i pregovora“

Komentari 4

MA
MarkoMaras
00:17 16.01.2020.

Na žalost, prošla baba s kolačima. Po sastavu parlamenta vidi se da je danas za nezavisnost samo pola stanovništva Katalonije. Trebali su poput nas iskoristiti priliku kad je pao Berlinski zid, to je bio zadnji vlak.

VL
BA
Barbasmora
19:00 15.01.2020.

Mi smo previse pametni da bi se bavili pravim problemima...neka zivi balkan!

VL
BE
berija
18:54 15.01.2020.

Ako se EU petlja u Iran, zašto ne bi imala što reći i u svezi Katalonije? Osobito imajući u vidu povijesne veze katalonskih republikanaca i hrvatskih komunista učvršćene krvlju za vrijeme unutarnje fašističke agresije na narode i narodnosti u Španjolskoj (tzv građanski rat) . Očekujem da izabrani predsjednik Milanović kaže dvije pametne u svezi s ovim pitanjem i da pokaže slobodoljubivost i čvrsti stav ljevice u svezi prava naroda na samoopredjeljenje. Tiranija monarhizma je nastavak Francove diktature drugim sredstvima! Zoki, uzvikni hrabro: No passaran!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.