Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povijest Katalonije
Povratak na članak

Kada je Franco umro, Barcelona je popila najviše šampanjca

Katalonci nisu pravi Španjolci, smatra se da su gotskog porijekla, a u srednjem su vijeku stvorili Aragonsko Kraljevstvo

Komentari 14

DU
Deleted user
09:51 03.10.2017.

Katalonija treba biti slobodna drzava ali u susravu Španjolske kao Bayern u Njemackoj. Vrlo labave veze ali ipak bek postoje. To je moje misljenje, ali nakon represije na referendumu mislim da samo nezavisna katalonija vrlo brzo dolazi.

VL
Avatar Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
09:52 03.10.2017.

Jel počelo slanje dobrovoljaca u španjolski građanski rat?

VL
Avatar utunelu
utunelu
10:41 03.10.2017.

vecih fasista od liberala ne postoji..samo su oni otrov za glupe..jednom te rukom miluje a drugom samara..

VL
DU
Deleted user
09:48 03.10.2017.

Veliki i civilizirani demokrati, ustolicili istospolne brakove ali kad se katalonci zele izjasniti o njima veznom pitanju onda se salje naoruzana policija da provodi represiju... dva lica belosvetske fukare

VL
Avatar STRIKOMAN
STRIKOMAN
22:56 03.10.2017.

Teško nama Hrvatima.Što možemo očekivati kad se "španski dobrovoljci" nakon povratka iz revolucije, politički potkovani late posla na domaćem terenu.

VL
DU
Deleted user
12:27 03.10.2017.

Trebalo bi možda objasniti novinaru da su svi Španjolci, između ostalog, (vizi)gotskog podrijetla.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.