Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neodoljiva hrvatska

Katalog o Hrvatskoj - za Guinnessovu knjigu rekorda

'29.11.2012., Zagreb - Suncana Matic, autorica najveceg turistickog kataloga na svijetu pored spomenika Nikole Tesle. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
23.06.2013.
u 10:04

Katalog će na jesen biti kandidiran za titulu najvećeg svjetskog kataloga u Guinnessovoj knjizi rekorda,

Rekord za najveći katalog u svijetu, koji već deset godina drži jedno njemačko izdanje, uskoro će srušiti - hrvatski proizvod. \'Neodoljiva Hrvatska\' ime je projekta promocije moderne hrvatske države, koji u divovskom katalogu visokom 170 centimetara, širokom 130 centimetara i teškom više od 110 kilograma, donosi tekstove eminentnih domaćih stručnjaka iz kulture, gospodarstva i turizma te vrhunske fotografije prirodnih i povijesnih ljepota Lijepe naše.

Katalog će na jesen biti kandidiran za titulu najvećeg svjetskog kataloga u Guinnessovoj knjizi rekorda, a projekt će biti predstavljen u srijedu pored crkvice svetog Nikole u Ninu.

\'Riječ je o 100 posto hrvatskom proizvodu a ne predstavljamo ga baš sada slučajno. Želimo, naime, uoči ulaska u EU poručiti Europi i čitavom svijetu da Hrvatska itekako ima što za ponuditi: kreativnosti, znanja, entuzijazma i ljepota za - najveći katalog na svijetu\', poručuje autorica projekta \'Nedoljiva Hrvatska\', Sunčana Matić iz agencije LUX.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije