Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izdavači, oprez!
Povratak na članak

Karlovački tjednik dobio kaznu jer je objavio mali oglas "fušera"

List u gradskom vlasništvu, koji desetljećima objavljuje stotine besplatnih malih oglasa, napravio je prekršaj po Zakonu o zabrani i sprečavanju obavljanja neregistrirane djelatnosti

Komentari 5

LI
liliZG
10:29 26.09.2012.

rad za vlastiti potrebe....što li tu spada??? Pa i ovaj fotograf je radio za vlastite potrebe ili???? "Prijateljski se javljam da ću vam okrećiti sobu , a naplatiti za vlastite potrebe...."

VL
Avatar ambientocclusser
ambientocclusser
18:26 26.09.2012.

Prkatastrofalna nam je država. Udri po sirotinji. S druge strane ove novine ponosno objavljuju kako je nekakva "žena?!" na "rakijadi" pobijedil au ispijanju rakije utrpavši u sebe pola litre. Za to nema kazne.

VL
KL
klokan13
23:57 24.09.2012.

Hvala bogu da se nekog kazni za to. Kaže gosp. "netko bi si pilenjem drva zaradio koju kunu" - pa tako ispili nekoliko tisuća metara. Danas mnogi znaju brusiti parket, stavljati laminat, okrečiti sobu, popraviti auto i to onako daa prežive , ali bez plaćanja poreza i obveza, a vi blesavi obrtnici radite. Vi ste registrirani pa plaćajte i održavajte socijalni mir. - Pitam se šta je s velikim oglašivačima ?

VL
PI
pinichi
22:39 25.09.2012.

Aha, počela funkcionirati pravna država... Nemojmo sitničariti, pa reći kako je trebalo početi od mutljaga u privatizaciji, korumpiranih političara koji su zgrnuli milijarde, prodaje javnih poduzeća u bescijenje ili utaje milijardi poreza...

VL
MU
mudri1
12:52 26.09.2012.

d dan kada bi ovaj obojdin čitao zakon nebi po stranačkoj kupnj dobio ovo mjesto hvala za malu kaznu još mu kaznite prijatelj po trgovini baj.hss i hdz.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.