Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stranačka disciplina

Karlovački SDP zbog Josipovića kaznio sedam svojih članova

19.05.2013., Karlovac - Lokalni izbori za gradonacelnika Karlovca i zupana Karlovacke zupanije. Kandidat za zupana Karlovacke zupanije Boris Ozanic. Photo: Dominik Grguric/PIXSELL
Foto: Dominik Grgurić/Pixsell
02.02.2015.
u 14:26

Nećemo dopustiti elitizam u SDP-u, rekao je predsjednik Gradskog odbora u Karlovcu Žarko Latković

Zbog nedolazaka na predizborne skupove predsjedničkog kandidata Ive Josipovića te zato što nisu nadzirali izbore, Gradski odbor karlovačkog SDP-a odlučio je disciplinski kazniti sedam svojih članova. Petero članova već je dobilo opomenu. Hoće li je na traženje Gradskog odbora dobiti i županijski vijećnik Boris Ožanić (na fotografiji), odlučit će županijski SDP, čiji je Ožanić član Predsjedništva.

Opomena je zatražena i za Đurđu Ivković Macut, članicu Glavnog odbora stranke, o čemu će se odlučivati u središnjici SDP-a.

– Ako jednoga dana želimo voditi grad, moramo znati voditi i stranku. Nećemo dopustiti elitizam u SDP-u – kaže predsjednik Gradskog odbora Žarko Latković, potvrdivši da je ovakva odluka donesena prvi put u povijesti karlovačkog SDP-a. Reakcije su iz drugih ogranaka, dodaje, pozitivne.Gradski odbor stranke uoči predsjedničkih izbora bio je donio odluku da svih 39 članova moraju volontirati tijekom izbora, a pogotovo oni koji imaju prihode od SDP-a.

– Ako su se mogli uključiti simpatizeri i “obični” članovi, mogli su i oni – kaže Latković. S dvoje članova kojima je izrečena opomena obavio je razgovor.

– Obećali su da će biti aktivniji – rekao je Latković.      

>> Imamo više od 4000 blokiranih, a vlast još kalkulira o otpisu dugova

Komentara 21

IS
istina00
14:59 02.02.2015.

partijska batina udara po neposlušnima...

Avatar tituš
tituš
14:48 02.02.2015.

Monolitnost partije ne smije se narušiti, ne daj Bože demokratski promišljati! Ostaje misterij, zašto ih kažnjavaju, kada je bivši predsjednik bio predsjednik građana, ne SDP-ovaca .. Šibajte drugovi, šibajte, uručite im partijsku knjižicu, to je prava kazna ..

NI
ninja72
14:58 02.02.2015.

Da to je zbog viska ona dva listica jer nije uspjela akcija pa sada na disciplinski!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije