Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Karlovac: Pronađen 85-godišnjak

25.12.2008.
u 13:48

KARLOVAC - Danas u 9,50 sati pronađen je 85-godišnji Rade Crnokrak iz Veljunske Gline, na području Slunja, za kojim su osim rodbine i sumještana od 22. prosinca tragali i policija i HGSS, izvijestila je karlovačka policija.

U 11,10 sati, kada ga je preuzela Hitna medicinska pomoć, bio je pri svijesti, ali vrlo slab i pothlađen, rekao je pročelnik karlovačkoga HGSS-a Zlatko Balaš.

Starac je pronađen na otvorenom, u šikari jedne drage, nedaleko od Veljunske Gline, a policija ga je izvukla i predala Hitnoj medicinskoj pomoći. Tek nakon liječničkoga pregleda moći će se reći u kakvom je stanju, rečeno je u policiji.

Još nije poznato gdje je Crnokrak boravio i preživio nekoliko hladnih noći. Samo se zna da su ga u blizini Veljunske Gline danas pronašli susjedi.

Za nestalim čovjekom od 22. prosinca oko podneva pokrenuta je potraga. Nije ga uspjelo pronaći ni deset pripadnika karlovačkoga HGSS-a s pet pasa tragača na području od dva četvorna kilometra. HGSS je 23. prosinca organizirao noćno pretraživanje terena termovizijskim policijskim kamera te je sa psima potraga nastavljena i sutradan, ali nije dala rezultate jer se starac, kako je rekao Balaš, očito "nije kretao prema očekivanom, uobičajenom ponašanju osoba takovog profila nestanka".

(Hina)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije