Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ARBITRAŽNA AFERA

Karl Erjavec: Ne, neću podnijeti ostavku. Za to nema razloga

Karl Erjavec
Foto: Grgur Žučko/pixsell
24.08.2015.
u 10:04

Za navodne kontakte između naše agentice i arbitra nisam znao, oni su za mene bili iznenađenje, rekao je Erjavec

Ministar vanjskih poslova Slovenije Karl Erjavec rekao je da neće dati ostavku unatoč padu popularnosti nakon arbitražne afere, to jest otkrića Večernjeg lista o razgovorima sada već bivšeg slovenskog arbitra Jerneja Sekoleca i bivše službenice ministarstva Simone Drenik. Erjavec je u razgovoru za Dnevnik rekao da je na premijeru Miri Ceraru da procijeni njegovu odgovornost.

– Ne, neću podnijeti ostavku. Za to nema razloga. Za navodne kontakte između naše agentice i arbitra nisam znao, oni su za mene bili iznenađenje – rekao je Erjavec, dodajući da je, kad su mu novinari rekli za snimke razgovora, njegova prva reakcija bila da to nije moguće.

– Smatrao sam da je sezona kiselih krastavaca i hrvatske predizborne kampanje – rekao je Erjavec.

Podsjetio je da je arbitražni sporazum Hrvatskoj omogućio ulazak u Europsku uniju te da očekuje da Europska komisija snažno podrži implementaciju arbitražne presude. Erjavec je također rekao da je iz određenih krugova doznao da je i sam stalno na meti prisluškivanja, a za napade na sebe nakon afere optužio je oporbenjaka Janeza Janšu.

>> Erjavec: Nadam se da Hrvati znaju da se arbitraža ne može zaustaviti

>> Sudac Abraham osudio je arbitražu na propast

Komentara 19

DM
dr_max
11:05 24.08.2015.

Erjavec je nesposobni lažov i šteti Sloveniji, nije bolji od ovih naših uhljeba.

DG
damir.geo
10:54 24.08.2015.

Ovaj si ne moze pomoci, laze i dalje iako je ocito da je sve znao. Cerar nece traziti ostavku jer ako ju zatrazi, Erjaveca nista vise ne sprjecava da prizna da je i premijer bio upoznat sa svime i znao sta se dogadja od pocetka.

KA
kapuki
11:08 24.08.2015.

Sramota, bijedni ucjenjivači.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije