Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STARAČKI DOM
Povratak na članak

Karin: Rekli su nam da nemaju simptome, nitko nam nije rekao da to traje deset dana

Klarin je rekla da su odlučili kako je najbolje, s obzirom na to da je riječ o osjetljivoj populaciji i želeći maksimalno izbjeći rizik, štićenike doma prevesti u bolnicu.

Komentari 10

UG
ugroženi
12:30 08.04.2020.

Vjerojatno neki od savjesnih djelatnika ali se ne bih čudio i da je netko od članova obitelji štićenika protivno zabrani isposlovao ulazak u dom. Možda i s umišljajem kako bi se riješio financijskog tereta koji mu je postao pretežak. Sve je ovdje moguće.

VL
SN
snovakor
12:43 08.04.2020.

To da je Ravnatelj znao, da starije osobe imaju već 10 dana temperaturu, bi mu moralo "kapnuti" da nešto ne valja ... i da podigne sve na noge .... ali ...kad sam ugledao njegovu sliku ... prošlo me sve...i još tamo HDZ ... jel to stvarno niko ne prati ništa ?? Jel to moguće ??

VL
Avatar Žac Dubrava
Žac Dubrava
13:16 08.04.2020.

Glup gluplji. Uhljeb od ravnatelja je deset dana tajio temperaturu, a ovi iz zavoda prvo su radili testove za gripu u doba korone. Ali zato su zaposlenici "već" danas naručeni na testiranje. Ma polako, nije priša.

VL
Avatar PatriciaLP90
PatriciaLP90
15:56 08.04.2020.

Helen, 31. mychat.fun/xlove

VL
LJ
ljeto90
13:22 08.04.2020.

Pre rano iscurila vijest sada ce ovi statcici biti otporni na virus????

VL
LI
liliZG
13:13 08.04.2020.

puno zagrebačkih staračkih domova ima šmrkave korisnike jer su oni prije dva tjedna par sati na niskoj temp. sjedili vani zbog potresa, e sada se pitamo jel to stvarno samo prehlada i posljedica potresa ili je ipak nekako ušlo nešto u sistem, jer ti ljudi pohode bolnice redovito na svakojake kontrole bez obzira na koronu, tamo su satima , a da ne kažem kako zajednički sanitetski prijevoz može isto proširiti bolest.... vidjet ćemo....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.