Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Karikature i Houellebecq za točnu dijagnozu

Michel Houellebecq upravo je 7. siječnja ove godine objavio tiskano izdanje svog novog romana “Soumission” u izdanju Flammariona

Komentari 7

Avatar spira
spira
14:27 10.01.2015.

ZAŠTO NE MOGU da žalim (ubijene) Francuze......... kad razmislim malo o stotinama hiljada nedužnih muslimana koje su Francuzi i njihovi saveznici ubili i još uvijek ubijaju u Avganistanu. ..........Kad razmislim m o stotinama hiljada nedužnih muslimana koji su poginuli inuli i još uvijek ginu u mučkoj, varvarskoj, agresiji Francuza i njihovih saveznika na mučeničku Siriju, na Damask grad svih gradova, jednu od kolevki civilizacije...... Kad razmislim o desetinama hiljada nedužnih muslimana koji su pre nekoliko godina poginuli u agresiji Francuza i njihovih saveznika na Libiju, Tunis, Egipat…. Kad razmislim o stotinama hiljada razorenih, potpuno zatrtih, muslimanskih porodica od Maroka do Pakistana, koje su uništili i zatrli Francuzi i njihovi zapadni saveznici. „Branioci“ demokratije........... Kad razmislim o nizu islamskih terorističkih organizacija koje decenijama seju smrt po svijetu, a koje su upravo radi toga, radi ubijanja nedužnih ljudi osnovale Francuska, Amerika, Britanija i druge kolevske „demokratije“: Islamska država, Al Kaida, Muslimansko bratstvo, Palestinski islamski džihad, Palestinski vukovi, Hezbolah, Hamas, Egipatski islamski džihad, Islamska grupa, El mudžehid…. ..........Zato i ne mogu žaliti (ubijene) Francuze...

VL
MI
mistre
15:08 10.01.2015.

Sve su ovo krivi liberalni politicirai s tzv.zapada ,koji uvoze ljude razlicitih civilazicaj i vjera (a nisu svjesni da jedna obitelj iste nacije i vjere moze u miru zivit ,svađa neminovna)...Kriv je i temlej islama a to je knjiga Kuran u kojoj ima jako kontdraiktornosti s vjerom tipa (jedini opstanak islam je "sveti" islamski rat Đihad, zati ko se ne klanja alahu treba ga mačem prisilit , pa zatim gdje pise da su Židovi i Krščani pogani ,i jos mnostvo takvi nasilni stvari koje izazivaju mrznju i prezir prema svemu sto nije islam ).Pametnom dosta ,treba Kuran korigirat jer je vidno da je Muhamed razumski napisao (prepisavsi iz Biblije poglavito stari zavjet te dodavsi stosta , mjenjajuci imena itd.Sve dok musliman cita takav Kuran i drzi ga se biti ce terorizma,nasilja ,nametanja silom islama poglavito gdje su u vecini i gdje ojacaju .

VL
BA
bakulušić
21:12 10.01.2015.

Tko kaže ( i čini ) što hoće, čuje ( i dobije ) što neće. Uz malo uvažavanja i tolerancije, do tragedije vjerovatno ne bi došlo. Ovo nije ni nacionalni ni vjerski sukob. A nije ni sukob civilizacija. Ovo je sukob sekularne i religiozne krajnosti. Nema dobitnika a svi su izgubili.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.