Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KPZ Zenica

Kardinal Puljić u zatvoru posjetio Purdu i Glavaša

puljić
Arhiva VL
02.02.2011.
u 14:58

Nakon susreta s Purdom kardinal je održao misno slavlje u katoličkoj kapelici KP doma Zenica, javlja agencija FENA

Kardinal vrhbosanski monsinjor Vinko Puljić posjetio je u pritvoru zeničkoga Kazneno-popravnog zavoda zatvorenog tipa uhićenog vukovarskog branitelja Tihomira Purdu, priopćeno je iz te ustanove.

Kako izvješćuju iz KPZ-a Zenica, uzoritome kardinalu Puljiću taj je posjet odobrio sudac za prethodni postupak Suda Bosne i Hercegovine. Nakon što se susreo s Tihomirom Purdom, kardinal Puljić je u katoličkoj kapelici KP Zenice održao misno slavlje za osuđene osobe.

Među ostalima, Puljić se susreo i s Branimirom Glavašem, koji u Zenici služi kaznu osam godina zatvora zbog ratnog zločina u Osijeku. 

Komentara 32

OB
-obrisani-
15:41 02.02.2011.

molite boga ljudi da ova sotona od UDBASA, Srba i Engleza na celu udalji se sta dalje od Hrvatske.Znamo sto ih ceka kad umru ali mi bi htjeli ranije

GR
Gradinar
16:23 02.02.2011.

Svaka mu čast!

SI
sinaj
00:15 03.02.2011.

A tko će, ako ne Puljić?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije