Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAN DRŽAVNOSTI
Povratak na članak

Kardinal Bozanić pozvao na hrvatsko zajedništvo i oslobađanje od radikalizacije

Na Dan hrvatske državnosti, zaključio je Bozanić, molimo da prepoznamo 'bisere' koji su prenošeni s koljena na koljeno, molimo za hrvatsko zajedništvo, te da nas ne obeshrabre uska vrata, nestrpljenje i puka obećanja

Komentari 7

NE
neboiznadzagreba
15:44 25.06.2019.

Ako " zajedništvo" znači šuteći podržavati svu ovu ne kršćansku elitu koja je prigodni slika po crkvama, ja ću ići "kroz široka vrata", kako kaže Bozanić, tamo još postoji nada.

VL
Avatar ehlbert13
ehlbert13
16:48 25.06.2019.

Bozaniću, Crkva i kler se uzdigla u posebnu kastu, u sprezi sa politickim mocnicima, financiranu iz državnoga proračuna, uživajući u svim blagodatima ovoga svijeta. Nemaš moralno pravo soliti pamet i prodavati maglu. Djela crkvenih velikodostojnika poništavaju ono o čemu "propovijedaju". Amen!

VL
Avatar tarana
tarana
18:20 25.06.2019.

Zajedništvo s kim? S Kuščevićem i ostatkom cosa nostre?

VL
BA
bakulušić
16:52 25.06.2019.

Radikalizacija hrvatskog društva je neminovna jer formalni i neformalni koalicijski partneri hrvatskih "državotvoraca" djeluju pod geslom "Ili sve, ili kaos". Nameću partizansku i komunističku istinu a sve drugo proglašavaju ustašizacojom i fašizmom. Nitko im se, što zbog straha, što zbog interesa, ne suprostavlja. "Veliki patrijarh" Irinej u Gradini izjavljuje da je u Jasenovcu ubijeno milijun Srba a da su u ubojstvima prednjačili katolički svećenici. Tko se iz Hrvatske oglasio da laži nazove lažima a lažove lažovima? Nitko! Baš nitko! Gdje je ta hrvatska državnost? Na Sutjesci? Svima koji ste se okupili u crkvi sv. Marka, sretan Dan velike sprdnje!

VL
VA
vadis
00:14 26.06.2019.

Bozanic je dobro rekao, Hrvatskoj nije potrebna radikalizacija. Politicari kako kaze Bozanic dobro zaradjuju na racun manipuliranja ljudi. Slazem se!

VL
AE
Aedes2017
14:55 10.11.2019.

Kao Juda, okrenuo leđa leđa gladnom,opljačkanom I prevarenom hrvatskom puku ! Usudi se tražit zajedništvo ??? Kontinuirano..svesrdno griješi protiv Duha Sv. I sada plače pred kraj !!! Učini nešto zlatokrižni ! Po čemu ćeš biti pamćem osim grijeha nečinjenja II opurtunizma ??? Hic Rhodus, hic salta !!!

VL
PA
pandur
15:11 25.06.2019.

Bez veze i sramota-u Hrvatskoj glavnu riječ imaju oni koji ju nikada nisu htjeli i koji još vode rat protiv nje drugim sredstvima.Jedini radikali su oni koji šalju izaslanike u šumu Anondol kod Samobora da slave obljetnicu osnivanja KPH,i njihovi istomišljenici-takvi,među ostalih,sjede u Saboru.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.