Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poruka zagrebačkog nadbiskupa
Povratak na članak

Kardinal Bozanić iz Marije Bistrice: Hodočašće nas potiče da se pomirimo s Bogom i ljudima

Posebnu pozornost stavio je na prispodobu o milosrdnom Ocu, u kojoj Isus pripovijeda o sinu koji je poželio otići od očeve kuće i udaljiti se od svoga oca i brata, od svoje obitelji i doma

Komentari 14

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
20:00 11.09.2016.

Hodočašće nas potiče da se pomirimo s Bogom i ljudima koji su stvorili 200 bogatih domoljubnih familija i nas balkansku raju koji kopamo po kontejnerima kao svoji na svome.

VL
NE
nemanatrag
16:22 11.09.2016.

"Hodočašće nas potiče da se pomirimo s Bogom"....neprestano čovjeku guraju nekakvu fiktivnu "krivnju" pod nos....sve religije se bave tim " fenomenom" ljudske krivnje, jedino im se datumi blagdana razlikuju....to je bijedno i ponižavajuće za čovjeka!

VL
DK
dr kaunda
18:12 11.09.2016.

Bozanicu sve si lijepo rekao ali sve to isto tako brzo padne u vodu kad vidim da ti i ostali kardinali i biskupi izgledate kao kraljevi pa izmislili ste neka pravila pa niti misnu knjigu nemozete listati sami a nedaj Boze da je drzite mozda bi vas ruke zaboljele jos taj raskos to nema nikakve veze s Kristovim ucenjem tako da niti ti niti tvoje kolege nemate nikakve veze s Kristom.

VL
DK
dr kaunda
18:15 11.09.2016.

Dodji Bozanicu pjesice u Mariju Bistricu pa onda pricaj o hodocascu ja sam osobno dva puta isao 47 kilometara nije bas jednostavno, a autom se stigne brzo

VL
M3
Miške 3
18:27 11.09.2016.

Problem Kaptola je u tome što im je nuncij Aunedi podmetnuo krivog čovjeka. Bozanić nema legitimitet govoriti o Hrvatskoj, jer ju je izdao potpisujući odluku da se samostan Daila preda opet Talijanima, iako su već isplaćeni .Biskup Milovan je odbioio poslušnost, bio na hrvatskoj strani i odmah su ga penzionirali.

VL
Avatar -orlando
-orlando
16:40 11.09.2016.

Nikog od pravih katolila i Hrvata ne zanima što ima za reći Bozanic, ali zato jedva čekaju sto ce reci patrijarh, vladika... a još bi dodali da ih Srbi ne zanimaju. Hahaha , piš od naroda.

VL
OL
olrajt
18:27 11.09.2016.

Mi vjernici savršeno razumijemo što nam naš biskup poručuje a vi ateisti i nevjernici neznam zašto vas smetaju biskupove poruke!...nas katolike poruke iz vaših komiteta ne zanimaju!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.