Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOŽIĆNA PORUKA
Povratak na članak

Kardinal Bozanić: Društvo pokazuje nesnošljivost prema obiteljima s brojnom djecom

- Vapimo Gospodinu molbama da nas oslobodi od pošasti uzrokovane koronavirusnom bolešću. Čuvajmo zajedništvo molitvom, jer je u njoj Bog s nama, Emanuel - poručuje u ovogodišnjoj božićnoj poruci zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić

Komentari 4

BA
banini
17:27 17.12.2021.

Nije točno. Društvo pokazuje nesnošljivost prema onim obiteljima koje su pokušale graditi svoj život i egzistenciju na mnogobrojnosti svoje obitelji, a ne na radu !

VL
CJ
cjepljeni
15:32 17.12.2021.

Nitko se ne brine vise o djeci nego svecenici.

VL
DU
Deleted user
18:24 17.12.2021.

E moj Bozaniću, sve je to lijepo i dobro dok se oni mogu brinuti o svojoj djeci. Ali kada odgoj te djece postaje društveni problem i odvija se na naš račun, onda razumijevanja nemam!!!

VL
TH
ThathankaIyotake
15:39 18.12.2021.

Kad smo već kod djece, bilo je puno toga "stanovito prikrivenog" s čim se Crkva okaljala.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.