Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZDRAV S KAPTOLA
Povratak na članak

Kardinal Bozanić čestitao premijeru Oreškoviću

– Ove čestitke izričem sa željom da domovina Hrvatska, unatoč bremenitim vremenima, krene novim putem nade u izgradnji zajedništva, sloge i solidarnosti sa svim građanima Hrvatske – piše kardinal Bozanić.

Komentari 31

Avatar Bruno
Bruno
09:53 29.01.2016.

Nece valjda čestitati patrijarh koji opjevava "popa djuica.

VL
2X
2Xgeneral
13:44 29.01.2016.

daleko je ovaj lik od Božjeg poslanika!!!

VL
Avatar Bruno
Bruno
09:47 29.01.2016.

Katolicka crkva uvijek stoji uz svoj narod , stojala je i u doba zlocinackog komunizma, velikosrbske kvazi kraljevine, moramo joj biti zahvalni, braniti je kao zenicu u oku svome.

VL
PG
pucko.gumbic
13:25 29.01.2016.

U one dane siđe Krist među hrvatske svećenike i biskupe, da vidi kako živi hrvatski narod. Ali njihovim očima bijaše nemoguće spoznati da je on Krist. I pita ih Krist: svećenici i biskupi, jeste li nahranili hrvatski narod? Oni uglas odgovoriše: Nismo!!! Pita ih Krist: a zašto niste? Zar vas Krist nije učio: dajte im vi jesti! A oni spremno odgovoriše: komunisti na vlasti nam ne dadoše ništa... gladni smo, goli i bosi...! Tada primijeti Krist: za velebne dvore i skupe aute imate, a za svoj narod nemate?! Odgovoriše uglas svećenici i biskupi: Odlazi od nas, komunjaro!!!

VL
Avatar mama mia
mama mia
11:54 01.02.2016.

Na čemu mu je čestitao pa on nije bio u momčadi "kauboja"

VL
Avatar emilsalis
emilsalis
09:34 29.01.2016.

Lako je njemu na Kaptolu kad zna da muslimani ne diraju prasetinu.

VL
DU
Deleted user
09:54 29.01.2016.

Držite se vi oltara,ostavite se politike,a poseban naglasak na to da ne dirate djecu!!!!!

VL
TM
trade_mark
10:03 29.01.2016.

čestitaš? čestitaj košiću na dobro obavljenom blagoslovu!

VL
Avatar fijolica
fijolica
14:04 29.01.2016.

Hahaha, kom.njare, lgbtaslsdjg-ovci, simpatizeri sdp ovaca, mrzitelji Hrvatske i indolentni sveznalice još rigaju vatru u svojim komentarima!

VL
CI
cinbenik
09:50 29.01.2016.

Cudo da se niie pobunio za nenarodniu vlast,koju Hrvati nisu birali,nego im je nametnuta "nazor"....Slucajni premijer kanadski Oreskovic,ustavri je samo maska,a pravi premijer je crkveni miljenik Tomislav karamarko ,kojeg takodje Hrvati nisu izabrali,ali jeste nametnula crkva......kako onda sveti otac biskup moze da se raduje premijeru,koji nezna cak ni Hrvatski jezik,a kamoli da poznaje Hrvatsku i Hrvate i zasto nasi sveti oci imaju neprijateljske stavove prema svim neHDZe demokratski biranim vlastima.......

VL
AS
asseria
10:06 29.01.2016.

Pa zar njega nije smijenio papa Franjo???

VL
Avatar Vrijeme
Vrijeme
09:49 29.01.2016.

Cuj, ovaj lik govori o "zajednistvu i slozi"? Pa sve ste ucinili da narod razbijete, da nasilnike na vlast dovedete da bi narod drzali pod cizmom. Jeste li vi normalni tamo na tom Kaptolu? Koji vam je vrag vise, spustite se na zemlju.

VL
PG
pucko.gumbic
11:58 29.01.2016.

Zašto Kaptol toliko kasni??? Vlada je formirana (već je pala i prva ostavka), narod proključao na flosklule Domoljuba, svi imaju nekakvo stajalište i komentare, ali Kaptol - mudro šuti i čeka!!! Koga, zašto, zbog čega??? Zar pastiri naroda (kako se Crkva voli nazivati) ne bi trebali ići ispred naroda i voditi ga??? Ovi pastiri idu iza naroda i nemaju stado pod kontrolom: stado se podijeli a oni (jadni) ne znaju na koju stranu! Žalosno!!!

VL
Avatar sjeverozapad
sjeverozapad
09:47 29.01.2016.

halo-sveta vodica vam ne valja, poškropili ste crnoju i siromak je pocrnio skroz, mijenjajte grabu u kojoj točite vodicu

VL
ZV
Zvonko60
09:50 29.01.2016.

Evo kaj drugo reči nego FALA. Još da slijedi put papa FRANJE gdje bi nam bio kraj

VL
AR
archy
09:53 29.01.2016.

Oreskovic odgovara: Hvala na inputu, vrlo brzo cemo komuncirati i vidim vec potencijal....

VL
Avatar emilsalis
emilsalis
10:08 29.01.2016.

Verovali ili ne ova me slika neodoljivo podseca (slika coveka sa stapom u ruci i mantija na njemu) na Egzorcizam !!Smuci mi se od ovog momenta!! Spopadne me obilno preznojavanje i bolovi u stomaku tako da moram da u panicipanici sednem na WC šolju i izbacim iz sebe jednu gigantsku, king-size ,tvrdu stolicu ... Tada trebam ipak biti svestan i sretan da je to trenutak kada sam zapravo izbacio đavola iz svog organizma...

VL
CI
cinbenik
10:14 29.01.2016.

Papa je proglasio godinu milosrdja........Prepoznao je pogreske i grijehe crkve,izvinio se za crkvena nedjela.....kada ce katolicka crkva u Hrvata,to isto napraviti i preuzeti odgovornost za stradanje Hrvata u ll S.R,jer su nasi najmiliji podrzali nedemokratsku NDHa,samo zato sto je crkva rekla da su to nase zelje...Niti ih je netko birao,niti smo imali referndum o Hrvatskoj,pa dadose dalmaciju i Istru,a mnogi nasi stradase uzalud........Trebali bi se izviniti za stradanje Hrvata u sukobu sa Udbom,koji se takodje pokazao jako nepotreban i jako jako nebitan,pa nije nista utjecao na odcjepljenje Hrvatske od YU.I 90ih su ma istalirali emigrantsko nazadni HDZe,sa zeljom rehabilitacije NDHa i poraza partizana i Tita.Mnogi nasi ponovo stradase,a onda onin odustase od NDHa,poslije pokolja cetnika u Vukovaru,pa nas priznase u svijetu kao AVNOJ tvorevinu.........I danas crkva dijeli Hrvate,naziva sve bezboznike,koji nisu za HDZe zlo,a onda svako nekoliko poziva na jedinstvo,ali HDZea....Trebali bi se izviniti za pogresnu politiku HDZea i unistenje Hrvata Bosne,a posebno Posavine za potrebe HDZe regije ali i za nepotreban stradanj Hrvata i raseljavanje Hrvata..........Papa je to sve prepoznao i duh sveti uvjek spasi Hrvatsku i od crkvenih nestasluka u Hrvata.istina mnogi stradaju,no crkvi kao da je jedini zadatak natjerati Hrvate da svi prihvate da je Tito zlocinac,a ne da nam tumace Isusovu vjeru....Nebi bilo ni Tita da nasi nisu bili u NDHa....I dalje zive u AVNOJ Hrvatskoj,a mrze je,a to nanosi nesagledivu stetu Hrvatkoj i Hrvatima..Eto imate joppe omiljene HDZe ovce na vlasti,pa neka vam jednom ispune zelje o NDHa i zabrani partizana,a ne stalno da hiuskate narod i dijelite Hrvate........Bog i Hrvati....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.