Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Materijalna šteta

Karbitom oštećena marina kaštelanskog gradonačelnika

marina
Ivo Čagalj/PIXSELL
23.12.2011.
u 13:23

Netko se "zaigrao" s dvije metalne bačve i najvjerojatnije aktivirao popularnu "garburu". Oštećeni su lukobran i stakla na prostorijama Veslačkog kluba Marina Kaštela

Policiji nepoznati počinitelji oštetili su marinu Kaštela u vlasništvu kaštelanskog gradonačelnika Joška Berketa u noći sa srijede na četvrtak. Netko se "zaigrao" s dvije metalne bačve i najvjerojatnije aktivirao popularnu "garburu". Oštećeni su lukobran i stakla na prostorijama Veslačkog kluba "Marina Kaštela". Materijalna šteta još nije utvrđena, a policija traga za počiniteljima.

Ključne riječi

Komentara 1

VI
Vito
07:32 24.12.2011.

Materijalna šteta još nije utvrđena, a policija traga za počiniteljima. Ova ti je \"dobra\"... Razbijena stakla i oštećen lukobran, a ti već tražiš cijenu štete... Možda štete i nema, već su samo prali prozore pakad su vidjeli da su im im prozori previše zmazani, odlučili su ih \"oštetiti\"... Možeš li čitateljima objasniti - kako se staklo od eksplozije može oštetiti? Ako je do eksplozije uopće i došlo, budući ovdje pišeš samo o aktiviranju, a ne i o detonaciji, jer aktiviranje ne znači odmah i eksploziju, detonaciju... Zanimljivo je i to zašto, gle čuda, policija traga za počiniteljima... A što bi policija, prema tvojem razmišljanju trebala raditi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije