Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Birališta

Karamarkovi susjedi glasali su za Milanovića, a Reinerovim susjedima draži je Prgomet...

08.11.2015., Zagreb - Predsjednik Vlade Zoran Milanovic, prvi na listi Koalicije SDP-a za I izbornu jedinicu glasovao je na birackom mjestu u OS Petar Zrinski u Krajiskoj ulici u pratnji supruge Sanje Music Milanovic.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
17.11.2015.
u 17:13

Karamarkovi susjedi dali su više glasova i Dragi Prgometu (91) nego Željku Reineru (83) koji je bio prvi na listi Domoljubne koalicije u I. izbornoj jedinici.

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović dobio je na svom biračkom mjestu u zagrebačkoj Krajiškoj ulici 204 glasa i tako među svojim susjedima odnio pobjedu ispred Željka Reinera iz HDZ-a koji je dobio 89 glasova, te sad već bivšeg mostovca Drage Prgometa čije je ime zaokružilo 66 Milanovićevih susjeda.

I na glasačkom mjestu šefa HDZ-a Tomislava Karamarka u zagrebačkoj VII. gimnaziji pobijedio je vođa SDP-a, i to s 220 glasova. Karamarkovi susjedi dali su više glasova i Dragi Prgometu (91) nego Željku Reineru (83) koji je bio prvi na listi Domoljubne koalicije u I. izbornoj jedinici. Kararmako je bio kandidat u IX. jedinici. Susjedi su Željku Reineru na njegovu glasačkom mjestu u Ulici Bartola Kašića dali samo 64 glasa, dok su Milanoviću dali 185, a Prgometu 82 glasa.

Drago Prgomet nije pobijedio na svom biračkom mjestu u zagrebačkoj Osnovnoj školi S. S. Kranjčevića. Njegovim susjedima je draži Milanović kojem su dali 193 glasa, dok je Prgomet dobio 77 glasova, jedan više od Reinera.

Božo Petrov, vođa Mosta, uvjerljivo je pobijedio na svom biračkom mjestu, u Zgradi političkih stranaka u Metkoviću, sa 158 glasova. Za Damira Krstičevića, koji je bio prvi na listi Domoljubne koalicije, glasala su 83 Petrovljeva susjeda, dok je Anti Kotromanoviću iz koalicije Hrvatska raste glas dalo samo njih 30. 

>>Most: Moguće je da sa SDP-om i HDZ-om sve dogovorimo tijekom sljedećeg tjedna

>>Karamarko: Nastavljamo pregovore s MOST-om. I mi i oni tražimo reforme i promjene

Komentara 116

ST
stosidusa
17:59 17.11.2015.

......Ocekujem konacno da neka strucna osoba napravi psihoprofil premijera tehnicke vlade kao onaj koji se radi za okorjele kriminalce. Kakva je osoba mogao postati uz nasilnog oca, prijatelja Josipa Perkovica, koji je u njegovim formativnim godinama okrenuo ledja hr proljecu i drukao za titlera i rigidni komunizam, a deda je bio i partizancina iz Druge dalmatinske brigade poznate po mnogobrojnim pocinjenim zlocinima u okolici Dubrovnika. .......................Zaprepascujuce koliko je puta do sada pokazao da se ne moze kontrolirati, da je u svadji sa svima, a i sa samim sobom…ima puno pokazatelja da tip vjerojatno koristi neka ovisnicka sredstva, previse mu se ocice cakle, a zjenice prosirene….

IV
Ivan50
17:37 17.11.2015.

Ja ne razumijem ta birace koji su nasjeli na lazca Milanceta.Pa taj nije nista napravio u ove cetiri godine osim enormno povecao dug.Sve je bolje od Milanceta .Hvala bogu da se pojavio Most.

KR
krmnazabrana
17:43 17.11.2015.

Pa proletera ima najviše u gradovima, pogotovo u Zagrebu. Bole najviše oni koji su došli 45.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije