Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osnovali zajednicu

Karamarko: Vlada krivi poduzetnike za svoje neuspjehe

HDZ poduzetnici
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/4
15.03.2014.
u 15:59

Osnovana Zajednica poduzetnika i obrtnika HDZ-a, na čijem je čelu vlasnik privatne zdravstvene škole Hrvoje Marušić. Predsjednik stranke poručio je da Hrvatska može i mora bolje te ocijenio da za poduzetnike nikad nije bilo teže kao protekle dvije godine

HDZ u hotelu Westin u Zagrebu osnovao Zajednicu poduzetnika i obrtnika HDZ-a, na čelo koje je imenovan splitski poduzetnik Hrvoje Marušić, vlasnik jedine privatne zdravstvene škole. Predsjednik stranke Tomislav Karamarko u svome je govoru istaknuo da Hrvatska može i mora bolje te da su zato osnovali Zajednicu.

Nikada za poduzetnike, ocijenio je, nije bilo teže i mukotrpnije nego protekle dvije godine u kojima aktualna vlada ne razumije gospodarstvenike već “ministri Kukuriku vlade optužuju poduzetnike za svoje propuste i neuspjehe”.

– Porezna politika je stihijska, nikada nije bio lošiji socijalni dijalog. Hvalili su se ukidanjem zdravstvenog doprinosa kojega su opet vratili s 13 na 15 posto. Iduća Vlada, naša Vlada, podupirat će nova radna mjesta i očuvati postojeća.

Foto: Robert Anić/PIXSELL

Želimo vam omogućiti povezivanje s poduzetnicima iz EU. Omogućit ćemo plaćanje PDV-a po naplaćenim računima. Ukinut ćemo porez na dividendu. Jamčit ćemo vam poreznu stabilnost. Reforma javne administracije postati će vaš saveznik – kazao je Karamarko.

>>HDZ-ov 'Smjer 20': Rješenje za izlaz iz krize vide u 20 točaka

Komentara 34

KA
kafka
16:17 15.03.2014.

"Vlada krivi poduzetnike za svoje neuspjehe" Da, to doista govori o načinu na koji se u Vladi 'razmišlja', o njihovom dometu i sposobnosti.

LA
Lakyy
16:36 15.03.2014.

Njima su svi krivi sto su nesposobni. Toliko su nesposobni da niti sami ne vide da su nesposobni!!!!!!!!!!!

UK
ukuriku
16:27 15.03.2014.

Nesposobnoj vlasti su za sve drugi krivi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije