Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predsjednik hdz-a

Karamarko: Tražit ćemo prijevremene izbore

tomislav karamarko,portal
Marijan Sušenj/PIXSELL
03.03.2013.
u 20:49

Vladi ne možemo dati prolaznu ocjenu, pokazalo se da je taj Plan 21 bio obmana, ništa od toga nisu realizirali, kazao je čelni čovjek HDZ-a

Predsjednik HDZ-a, najjače oporbene stranke, u HTV-ovoj emisiji Tema dana progovorio je o aktualnom stanju u zemlji, Vladinoj gospodarskoj politici, izborima za Europski parlament, slučaju Jadranke Kosor i rejtingu HDZ-a. Karamarko kaže da je u ovoj teškoj gospodarskoj situaciji besmisleno jurcati za nekim rejtingom. Rekao je i da su HDZ-ovi političari uvijek bili nepopularni u anketama.

– Rezultati anketa su relativni, a na njih utječe, među ostalim, i prezentacija u medijima. Ovi su rezultati neobični i teški za objasniti. Moramo priznati da politika nije popularna danas pa zato ne iznenađuju ovi rezultati – kazao je predsjednik HDZ-a.

Odluku Visokog suda časti o izbacivanju Jadranke Kosor iz HDZ-a nije htio komentirati, a objasnio je i da gradi drukčiji HDZ.

– Naša parola je "van kriminal i korupcija – drugačiji HDZ". Htio bih da se HDZ promatra kroz dioptriju onoga što sam ja radio kao ministar unutarnjih poslova u borbi protiv kriminala. Ne prihvaćamo kolektivnu odgovornost – rekao je Karamarko.

 Osvrnuo se i na trenutačnu gospodarsku situaciju i pad rejtinga.

– Vladi ne možemo dati prolaznu ocjenu. Pokazalo se da je taj Plan 21 bio obmana. Ništa od toga nisu realizirali. Nakon ulaska u EU tražit ćemo prijevremene parlamentarne izbore – potvrdio je Karamarko za HRT i dodao da ''nema nikakvog pokretanja uz ovu ekipu koja je nekompetentna''. 

>> 'Nismo očekivali tu razinu kukavičluka i rastrošnosti Vlade'

Komentara 83

FE
Felicijen
23:20 03.03.2013.

Karamarko bi poprečki do fotelje a onda ne bi znao što bi s njom...

ZM
Zalem Metu
23:21 03.03.2013.

Traži, traži pa ćeš naći...

MP
mparac3
23:00 03.03.2013.

Politicki cemo evoluirati, tek kada srbokomunisticki SDP i zlocinacki HDZ odu u ''bespuce povijesne zbiljnosti'' (kako rece bivsi partizanski bandit, general zlocinacke JNA, direktor FK ''Partizan'', tzv. ''prvi hrvatski predsjednik'')...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije