Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'uvreda za hrvate'

Karamarko: Presuda je uvredljiva, Hrvatska je pomagala BiH

karamarko
Željko Gašparović/VLM
29.05.2013.
u 19:55

Karamarko je istaknuo kako neće dopustiti da se Hrvatska više uništava i da Hrvatskom vladaju oni koji je nazivaju "slučajnom državom“ te najavio povratak HDZ-a ponovno na vlast.

NOVSKA - Želim da me do ponoći u nedjelju nazovu i kažu kako su pobijedili u drugom krugu izbora, između ostaloga naglasio je u Novskoj predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko na motivacijskom skupu potpore dvojici kandidata – Ivi Žiniću za župana Sisačko moslavačke županije i Antunu Vidakoviću, aktualnom gradonačelniku i kandidatu za gradonačelnika Novske.

Tijekom dana Karamarko je obilazio mjesta i gradove u županiji u znak potpore kandidatima HDZ-a i njihovim koalicijama u drugom krugu lokalnih izbora.

Osvrnuo se i na izrečene presude u Hagu, rekavši kako je presuda uvreda za hrvatski narod.

– Iznenađen sam i tužan, nismo zadovoljni ovakvom kvalifikacijom u presudi i ona je neprihvatljiva. Hrvatska i Bosna i Hercegovina bile su izložene četničkoj agresiji, a Hrvatska je u ratu pomagala BiH, primala izbjeglice i ranjenike, rekao je Karamarko.

Istaknuo je kako se neće više dopustiti da se Hrvatska uništava i da Hrvatskom vladaju oni koji je nazivaju "slučajnom državom“ te najavio povratak HDZ-a ponovno na vlast.

>>Stojić se ironično smijao, Prlić je pisao bilješke, a Praljak odmahivao

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije