Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žestok odgovor

Karamarko: Postoje svakakve izjave, ali Milanovićeva je - smeće!

karamarko
Boris Ščitar/PIXSELL
13.07.2010.
u 17:16

Ministar Karamarko reagirao je na jučerašnju izjavu Zorana Milanovića nakon odbacivanja kaznenih prijava protiv esdepeovaca Mršića i Picule.

Tomislav Karamarko, ministar unutarnjih poslova, nakon potpisivanja ugovora između hrvatske policije i Europola u Opatiji, ustvrdio je kako je očito da je počela predizborna kampanja te da neki ljudi samo žele doći na vlast, prenosi Dnevnik.hr.

- Izjave se mogu nazvati ovako i onako, a neke se mogu nazvati i smećem. Tako bi se mogla nazvati i ova izjava, rekao je Karamarko komentirajući jučerašnju izjavu Zorana Milanovića, predsjednika SDP-a, nakon što je USKOK odbacio kaznenu prijavu protiv njegova stranačkoga kolege Tonina Picule. 

Podsjetimo, Zoran Milanović je jučer, aludirajući na prošlotjednu odbačenu kaznenu prijavu protiv esdepeovca Zvonimira Mršića i otkaz u policiji koji je njegov brat Gordan potom dobio, rekao: "Ne znam što ćemo sad, ne znam ima li Tonino Picula brata koji radi u policiji. Njegov brat radi na politologiji, to su slične riječi, mogao bi i on dobiti otkaz".

Ministar Karamarko i danas je pozvao Državno odvjetništvo da još jednom preispita odluke o odbacivanju kaznenih prijava protiv esdepeovaca Zvonimira Mršića i Tonina Picule.

Komentara 17

OB
-obrisani-
17:57 13.07.2010.

HDZ-ova vlada želi silom, radi ravnoteže, uhapsiti i optužiti i nekog SDP-ovca ali joj to ne polazi za rukom. Naprosto, monopol na kriminalne radnje u ovoj državi ima HDZ.

BI
bigboii
18:17 13.07.2010.

Milanović je najgori političar u Hrvatskoj! A imamo ih itekako puno loših. Ovo što Zoki radi je jadno, ponižavajuće za njega i druge. Nesposoban je preblaga riječ..

OB
-obrisani-
17:56 13.07.2010.

Ipak, izgleda da su jedino smeće ispale Karamarkove političke optužnice protiv sdpovaca. To je za sada jedina točno 9 nedvosmisleno utvrđena činjenica pošto su te prijave zaista završile u smeću.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije